Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
5503
14

Олександр Дмитренко подався в релігію

Український боксер став прихожанином церкви Нове покоління

Олександр Дмитренко подався в релігію

Непереможний український боксер-надважковаговик Олександр Дмитренко (29-0, 19 КО) вже декілька років є прихожанином церкви «Нове покоління» в Гамбурзі, Німеччина. Про це повідомляє офіційний сайт цієї церкви. В інтерв’ю Олександр розповів про місце віри в Бога у його житті, а також про спортивні плани.
 
- Яку роль в твоєму житті грає віра в Бога?
- Я нічого не починаю робити без молитви. Я чудово розумію що означає життя без Бога. Всі мої успіхи в житті і спорті я досяг з Божою допомогою. Невіруючі люди мають негативне уявлення про християн, думаючи, що вони бідні, голодні, обірвані, хворі люди. Ні! Християни - це люди, які мають мету в житті і вони благословенні в своїх починах. Не важливо, чого я досягну в житті, я завжди потребуватиму Бога!

- Як ти сприйняв свист публіки (після перемоги над Луаном Краснічі)?
- Мій суперник дуже відомий в Германії, тому більшість глядачів були на його стороні. Він - мусульманин, і це ще більше заводило їх уболівати проти християнина. Але я не звертав на це уваги. Я молився і просив у Бога перемоги. І Бог відповів мені... Зі мною було помазання Боже.

- Які плани на майбутнє?
- Я чекаю бою за звання чемпіона світу. У всіх світових версіях я займаю місце між першим і третім, а за версією WBO - навіть номер один.

Як пише газета «Блик», церква «Нове покоління», що прийняла в своє лоно успішного боксера-суперважкоатлета, відноситься до «третьої хвилі» неоп’ятдесятників, званою ще «теологією процвітання». Суть цієї доктрини надзвичайно проста: благословенний тільки той християнин, який добився процвітання і багатства.

Лідер цієї церкви пастор Олексій Ледяєв приїжджав до Німеччини підтримати боксера під час його останнього бою з Краснічі.

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
myroslavmail
Цікаво як він став бабтистом? Йому за це платять?!
simm
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
mog1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
simm
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
TylerDarden
2 Гость | 2008-12-24 17:15:45
"...Чому ж так? Доктрина і справді слабкувата, але те, що Бог дає підтримку - що тут погане?.."
Ничего плохого.
(Единственное в чем я сомневаюсь, так это в том, что Бог дает поддержку в деле набития морд и прочих частей тела - как-то не очень мне верится в христианскую богоугодность подобного дела...
Но спорить (!) не стану - каждый сам решает где тут Божья правда, а где от лукавого...
Также пропущу мимо ушей доводы о том, что мол "это спорт и все такое, и что этот вид спорта ничем не хуже любого другого..." Не хуже и не лучше - не о том речь...
Вообщем это личное дело каждого человека, и я с уважением отношусь к любому вероисповеданию, лишенному фанатизма.)
2 simm | 2008-12-24 17:45:44
"...и мозги они промывают нехило!!!"
- работают кстати по методикам НЛП с элементами сетевого маркетинга.
;)
Vivkobul
Релігія-це особиста справа кожного.Але якщо буде бій з Володимиром..?Буду вболівати за Кличків,бо вони нам якісь ближчі.
mikerivne
Ya e Hristiyanin. I cerkva Nove Pokolinnya yaku navidue Sasha, nemae niyakogo vidnoshennya do spravzhnyoy protistanysykoy cerkvi. Dorechi v taki novi cerkvi zarez duzhe modno hodity. I zarez polovina vidomih lyudey yh naviduuty bo ce modno.I netilyki sportsmeni, ale i spivaki i politiki. a maskaev vzagali e aktivnim diyachem v takiy cerkvi
simm
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kung_vv
Самое интересное, что каждая новосозданная секта уверяет, что именно её учение - истинно верное. Т.е. почти 2000 лет люди ошибочно поклонялись не так и не тому? И вообще - Бог должен быть "внутри", и не важно, находишься ты в мечети, в костёле, в православном храме, в пагоде или дома. Помолиться можно везде - главное, быть, наверное, искренним. Точно так же с пожертвованиями: можно отдать деньги попАм, или бомжам, или детям-сиротам, или перечислить на нужды защитников Большого кораллового рифа. Главное - осознавать, что жертвуешь на благое дело.
Vermillion
здается мне, что неспроста все те люди которых очень много бьют по голове, вдруг начинают верить в бога.
Mugen (Донецк)
"церква «Нове покоління», відноситься до «третьої хвилі» неоп’ятдесятників, званою ще «теологією процвітання». Суть цієї доктрини надзвичайно проста: благословенний тільки той християнин, який добився процвітання і багатства." --- Хорошая доктрина, базару нет. Вот именно поэтому я верю в Бога, но не верю в церковь.
BERNARDOS
"Він - мусульманин, і це ще більше заводило їх уболівати проти християнина."
Не понял эту фразу. Чё, Германия уже стала мусульманской страной? Наверное, у Александра мания появилась, типа "нас мало, нас преследуют, но мы сильные, боремся". Ну чего люди сами суют голову в пасть к разным священникам-людоедам? Бабло с него доят, а потом какой-нибудь очередной Кингс-Кэпитал развалится, и не будет обещанного рая.
Shurat88
Идионт что подался в секту