Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1876
0

Тайм - Кардинал - 5:2

Місця в турнірній таблиці значення не мали

Тайм - Кардинал - 5:2

У звітному матчі зустрічались команди, які у турнірній таблиці займають діаметрально протилежні місця у турнірній таблиці. «Тайм» посідає перше місце, а «Кардинал» – останнє. Але незважаючи на це матч вийшов досить цікавим і безкомпромісним.

Вже на початку зустрічі підопічні Романа Свища, який цього разу вирішив і сам вийти на майданчик, зробили неприємну несподіванку для господарів. Танський підхопив м’яч на власній половині майданчика пройшов метрів з 30 і віддав направо на Данилюка, який пробив повз Борозенця.

Такий розвиток подій «таймівці» явно не очікували і почали активніше атакувати володіння Пунди. Але до воріт м’ячі після їхніх ударів долітали рідко, частіше їх блокували захисники. А от «кардиналівці» могли забити вдруге. Данилюк після розіграшу аута пробив з лівого флангу і м’яч після рикошету від захисника влучив у штангу, а згодом Яцишин вийшов сам на сам із воротарем, але не переграв Борозенця.

На 17-й хвилині «Тайм» відігрався. Дуже надійна оборона «Кардиналу» на цей раз дала тріщину. Москвін з аута накинув м’яч Скорому, який у штрафному майданчику прийняв його на груди і невідпорно пробив.

Відразу по перерві номінальні гості знову приголомшили «Тайм». Лаба віддав передачу на Яцишина, який проштовхував м’яч повз Борозенця, і здавалось воротар вже зафіксував м’яч, але сфера все-таки від стійки закотилась у ворота. Підопічні Романа Свища надалі вдало захищались, але на 24-й хвилині Москвін пробивав по воротах і Кудінов підставив ногу – 2:2.

Цей гол дещо надламав «кардиналівців» і вони майже відразу пропустили вдруге. Це вже Дмитро Бондар пробив з-під захисника точно в кут. Незважаючи на перевагу «Тайму» і у грі і у рахунку, гра була досить нервова. Випадковий контрвипад гостей міг закінчитись голом, а тут ще й арбітри матчу прийняли декілька суперечливих рішень. Спочатку вони не дали кілька фолів у бік воріт господарів, а згодом вилучили Когута. Звичайно, Когут фолив на супернику, який міг вийти на побачення із воротарем, але схожий епізод був у попередньому матчі між «Енергією» і «ТВД», і тоді арбітри матчу дали лише жовту картку.

Навіть втрьох підопічні Романа Свища гідно протистояли лідеру. Але все-таки зламати хід гри не змогли. За останні дві хвилини «таймівці» забили ще два рази. Спочатку відзначився Скорий, а крапку із десятиметрового поставив Макаєв.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львів) – «Кардинал» (Львів) – 5:2
 
«Тайм»: Борозенець (Іваняк, 21) – Скорий, Павленко, Макаєв, Чепорнюк – Д.Бондар, Кольцун, Москвін, О.Бондар, Кудінов.
«Кардинал»: Пунда – Свищ, Лаба, Яцишин, Брожко – Когут, Багряк, Танський, Данилюк.
Голи: Скорий, 17; Кудінов, 24; Д.Бондар, 26; Скорий, 38; Макаєв, 40 – Данилюк, 4; Яцишин, 21.
Арбітри: Бік, Безпорочний (обидва – Харків).
Попередження: Чепорнюк, 19; Д.Бондар, 23 – Танський, 16; Свищ, 27; Лаба, 37.
Вилучення: Когут, 35.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ ЗДЕСЬ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

РЕЙТИНГ «ЗРИТЕЛИ»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.