Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2082
0

Кардинал - Энергия - 0:7

Різний клас, різні завдання...

Кардинал - Энергия - 0:7

«Енергетики» борються за призові місця, а «Кардинал» намагається здобути перші очки цього сезону. От і з перших хвилин поєдинку вже дуже була відчутна різниця у класі обох команд. Підопічні Юрія Кобзаря захопили ініціативу і почали обстрілювати ворота Пунди. Спочатку Якунін і Федюк пристрілювались, а згодом Кондратюк з лівого флангу точно пробив у дальній кут.

Після пропущеного гола вже «Кардинал» мав кілька шансів. Удар Когута впіймав Кардаш, з ударом Цибика справитись було важче, він його лише відбив, і прямо на Брожка, але той не зумів з п’яти метрів влучити у рамку.

Протягом п’яти хвилин «енергетики» могли забивати разів з п’ять, причому тричі господарів виручала стійка воріт. Спочатку Піддубний влучив у каркас воріт, згодом Кондратюк з 5 метрів також вирішив провірити на міць металеву конструкцію, Луців також не відставав від партнерів і головою направив м’яч у штангу. «Кардинал» в свою чергу, після прострілу Когута і рикошета від захисника, влучив у перекдадину. Протягом 16 хвилини Кардаш двічі рятував команду після ударів Танського і Багряка. Але «Енергія» забила знову. Це Легчанов пробив з-під захисника.

У другому таймі «енергетики» продовжували повністю тримати віжки гри у своїх ногах. На 23-й хвилині Овсянніков прострілив і Кондратюку залишилось підставити ногу – 3:0. Згодом Вацяк знову заставив м’яч спробувати на смак штангу воріт. Роман Свищ замінив у воротах Пунду на Жезло, але і йому не вдалось залишитись сухим. Хоча він виручив кілька разів після ударів Федюка і Вацяка. Але на 36-й хвилині Піддубний, зігравши в стінку з Легчановим, розмочив «нового» голкіпера.

На останніх хвилинах у «Кардиналу» просто опустились руки і вони за дві хвилини пропустили ще три голи. Двічі відзначився Піддубний, у активі якого у цьому матчі хет-трик. Причому один із забитих м’ячів Сергія став його сотим голом у складі «Енергії». А крапку поставив Вацяк. Слід зазначити, що «Кардинал» заслуговував хоча б на один гол, але не склалось. Останній шанс мав Багряк, але із 3 метрів запустив м’яч над воротами.

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» (Львів) – «Енергія» (Львів) – 0:7

«Кардинал»: Пунда (Жезло, 33) – Брожко, Цибик, Лаба, Яцишин – Данилюк, Танський, Когут, Багряк – Волянюк.
«Енергія»: Кардаш (Пітуля, 36) – Овсянніков, Федюк, Якунін, Кондратюк – Легчанов, Луців, Піддубний, Вацяк – Радько.
Арбітри: Соболевський (Радомишль), Литвинов (Донецьк).
Голи: Кондратюк, 2, 23; Легчанов, 19; Піддубний, 36, 39, 39; Вацяк, 40.
Попередження: Яцишин, 19; Когут, 34 – Кондратюк, 36.

Удары (в створ): 13 (8) - 26 (20).
Зрители: 400.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

РЕЙТИНГ «ЗРИТЕЛИ»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.