Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 18 мая 2022, 13:09
10633
27

Александр ПОВОРОЗНЮК: «Не верю, что Зеленский будет диктатором»

Президент «Ингульца» – о президенте Украины

| Обновлено 18 мая 2022, 13:09
10633
27
Александр ПОВОРОЗНЮК: «Не верю, что Зеленский будет диктатором»
Getty Images/Global Images Ukraine

Владелец «Ингульца» Александр Поворознюк сравнил Владимира Зеленского и Петра Порошенко.

«Лидером нужно родиться. Вот Зеленский был лидером в бизнесе, лидером пошел в президенты, потому что он лидер. А диктатором тоже нужно родиться.

Вот Порошенко был диктатором. Просто у него не было такого парламента. Если бы у него было монобольшинство, то я даже не представляю, что было бы с Украиной. Вы верите, что Зеленский будет диктатором? Я – нет», - сказал Поворознюк.

Источник YouTube
Оцените материал
(135)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Парень Соболенко скончался в Майами. Информация официально подтверждена
Теннис | 19 марта 2024, 08:16 3
Парень Соболенко скончался в Майами. Информация официально подтверждена

Константин Кольцов умер в возрасте 42 лет, причины смерти пока что неизвестны

ВИДЕО. Рахим Стерлинг пробил лучший штрафной в истории футбола
Футбол | 18 марта 2024, 13:45 2
ВИДЕО. Рахим Стерлинг пробил лучший штрафной в истории футбола

Жуткий удар по воробьям стал объектом троллинга в соцсетях

Комментарии 27
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Бачите як педроботів правда заїла). Зніміть шори з очей врешті решт. При порошку виділялися неменші кошти на будівництво доріг, але вони всі йшли " на карман". Зєля хоч щось збудував. Не він винен що пацаки все роз.ерячили. Війна йде з 2014, нагадати як свинарчуки дерибанили зброю, а потім склади палали в Калинівці? Чомусь при Зєлі такого не відбувалося, правда? Сліпі і глухі, я вам більше скажу: педріто оформив на льошика ( сина ) більше ніж 160 тис. гектарів землі. Гектар - це 100/100 м., більше як футбольне поле. А це 160 тисяч гектарів, Карл. Повно елеваторів і т.д., а ви до Поворознюка вчепилися. 
gajvir
Диктаторами не народжуються, диктаторами стають. Наше суспільство не дозволить бути диктатором будь кому, Янукович і  Порошенко приклад. І Зеленський не буде. І будь хто. А ті хто шукає до цього часу собі царя, перед яким можна розбити лоба в поклонах - мені вас жалко.
Stanislav Matusevych
Що ж то за диктатор такий, нездатний собі навіть монобільшість намалювати? Але бидлу норм, бидлу зайде.
Andrian Harandzha
На жаль Sport.ua перетворився не лише на сайт із загальними новинами, але на брудний сайт, який викладає одну позицію. Такі сайти самі себе призводять до занепаду. Або є ще шанс повернутись до об'єктивності. Поверніть той сайт, за який я його зробив своїм основним джерелом новин спорту!
Віталій Ткачук
Як хто би не ставився до Поворознюка, але він все вірно сказав. Бачу тут в людей коротка пам'ять. Нагадати вам хто такий порошок? Я нагадаю: один з засновників ПР, далі перебіг в СДПУо, далі до Ющенка, потім знову в ПР, працював в уряді Азарова. Чи нагадати,  як ми його на Майдані стягували з трактора? Мені в свій час довелося поспілкуватися з політиками: Ющенко дійсно був патріотом України, а педріто - патріот своєї кишені. Думаєте чому люди проголосували за Зеленського? Просто країна не пережила б другий термін ПОПа, він призначав на міністерські посади лояльних людей ( лікарка-смерть пропонувала лікувати туберкульоз подорожником )... Зараз ми б всі сиділи в фільтраційних таборах, а педро на Мальдівах. Боремося, слава Богу. Ну й про фермерів: ракета летить над головою, а вони сіють, страшно, але сіяти треба, щоб деякі недолугі дописувачі з голоду не здохли.
Rolan Stkomarovskiy
Вибачте, а хто такий цей Олександр Поворознюк? Він фермер чи агробізнесмен? Яка в нього освіта? Який професійний досвід? Опублікуйте будь ласка копію атестату про середню освіту та диплому про
вищу / професійну середню освіту пана Олександра Поворознюка. Хочеться
розуміти, що це взагалі за людина, що в неї за знання професійні.
Тобто те, що людина має якісь погляди на ситуацію - це добре. Але може треба публікувати тоді думки усіх фермерів, комбайнерів, шахтарів, агрономів України?
Те саме стосується футболістів. Якщо публікуєте політичні огляди від Федецького, Алієва чи якогось сучасного футболіста зі збірної України, то зразу опублікуйте будь ласка копію атестату про загальну середню освіту і яку професію здобув цей персонаж у вузі (якщо вчився), хоча би побачимо who is who по рівню базових знань. Бо інколи є відчуття, що ви публікуєте думки трієчників або двієчників з непрофільними знаннями та життєвим досвідом. 
Olehdnipro
Вибачте, а яким боком ця "новина" до спорту.  Кому цікава його думка ? Чи на комерційних засадах ?
 А що стосується диктаторства, то воно завжди починається з контролю над свободою слова та придушенням непідконтрольних ЗМІ. Відключення з ефіру без пояснення причин трьох каналів - саме такий крок.
Hg
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
GloryUkraine
Одне всі чомусь забули, что навіть при поганому Порошенко ви жили та планували майбутнє, а при "увідєвшому мір в глазах пуйла" є Маріуполь, Буча..., є 6млн.українців, які стали біженцями, тисячі людей загинуло, тисячі дітей стали сиротами.
Замість "Нептунів" є розбиті дороги. І неіфуй звалювати на попередників. 
Tasha19
Хватить вже цього гопника піарити, я позумію, що може більшості його матюки на ура, але його вже явно забагато, і несе всякі нісенітниці.