Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 30 марта 2022, 19:36
12829
16

«Поздравляю, братья». Малиновский отреагировал на выход Польши на ЧМ-2022

Поляки сыграют на ЧМ-2022

| Обновлено 30 марта 2022, 19:36
12829
16
«Поздравляю, братья». Малиновский отреагировал на выход Польши на ЧМ-2022
Getty Images/Global Images Ukraine

Хавбек сборной Украины Руслан Малиновский отреагировал на то, что сборной Польше удалось обыграть Швецию и гарантировать себе место на ЧМ-2022.

«Поздравляю, братья», - написал Руслан.
 

Оцените материал
(101)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
Ну з поляками у нас точно більше спільного ніж з лаптеногими азіатами-"братішками"! Принагідно, вітаю сусідів-поляків з виходом на ЧС ! Удачі!
*🍀*
Малиновски, Левандовски, Зелински...)
VK-Sport
Если немного заглянуть в историю, то можно увидеть сколько поляки много делали добра на территории Украины. На Черкащине, Винниччене, Тернопольщине и на Западной конечно было построено много строений, замков, парков, та же Софиевка в Умане это поляки строили...тогда очень много поляков проживало на этих территориях. И правильно подмечено, что фамилии, заканчивающиеся на И и ИЙ, имеют польские корни...Левандовски, Малиновский, Пиотровский и т.д.
scorpio16
Я все ж притримуюсь думки, що братів немає сред країн, є просто друзі, а є гарні друзі. Але те що зараз роблять поляки , це дійсно брати , вони підтримують та допомагають чим можуть, так зрозуміло, що вони чудово усвідомлюють, що без їхньої допомоги нам,вони будуть наступні, але тим не менш , вони приймають наших людей і будуть приймати поки є можливості і допомагати, незважаючи на те що в нас багато запитань по історії один до одного. І як на мене тут після війни нарешті треба закривати цю тему, збирати загальну комісію з істориків по Другій Світовій війні, засуджувати злочини обох сторін проти мирного населення , якщо такі були , приймати героїв з обох сторін, ставити крапку і рухатися далі разом.
На відміну від нашого північного сусіда, який себе називав постійно "братом", але як показав час та історія, що з таким братом і ворога не треба
Fanat230784
Якщо покопатися в історії то є одна тенденція: незалежно від того, хто володів землями сучасної України і Польщі, на цих територіях відбувалось будівництво однаково, без прив'язки до національного складу. Тобто правитель ( чи князь, чи король) однаково дбав про всі землі держави. Того і Краків і Львів практично однакової архітектури, для прикладу.
Чого не скажеш про часи володіння українськими землями московитами. Тут суцільна руйнація. Як не знищення запорізької січі, то емські і валуєвські циркуляри. Про сьогодення вже й говорити не треба
александр пименов
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил