Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3122
6

Анонс матча Карпаты - Металлург Д

Пора забивати і донеччанам

Анонс матча Карпаты - Металлург Д

У заключній домашній грі року «Карпати» зустрінуться з одним із лідерів нинішнього чемпіонату донецьким «Металургом», очолюваним болгарином Ніколою Костовим. 

Донецький «Металург» підійшов до звітного матчу з чудовим настроєм. Починаючи з 1997 року, відколи металурги стали другим представником Донецьку у вищій лізі, донеччани вперше завершили перше коло на почесному другому місці. Тож до Львова підопічні Ніколи Костова їдуть після двох перемог поспіль, і серед металургів особливі почуття та мотивація, мабуть, у екс-карпатівця Сергія Даниловського.

Разом з тим, і «Карпати» підійшли до недільної гри з піднесеним настроєм. Підопічні Олега Кононова в останніх двох турах, в тому числі і у дербі з ФК «Львів», також залишали поле переможцями, продемонструвавши при цьому результативний, видовищний футбол – сім голів у двох матчах. Правда, «зелено-білі» і пропустили у цих матчах чотири голи, що можна пояснити відсутністю в рядах «Карпат» захисників основи Мілошевіча  та Федоріва.

У неділю «Карпати» безумовно намагатимуться перервати безвиграшну серію з 15 (!) матчів в очних зустрічах з донецькими металургами, яка розпочалась ще 3 квітня 1999 року, коли львів’яни востаннє і перемагали донеччан.  До того ж, «зелено-білі» востаннє забивали у Львові у ворота «Металурга» ще 21 квітня 2001 року - зусиллями Кабанова.

Матч першого кола нинішніх суперників завершився мінімальною перемогою «Металурга», причому переможний гол у виконанні Чечера було проведено лише у компенсований час. Так що час «Карпатам» брати реванш і завершити домашні виступи у 2008 році на мажорній ноті.

А виведе команди на поле 39-річний Віктор Швецов з Одеси, для якого це буде 32-а гра у вищій лізі.  Зауважимо, що при одеському служителю Феміди ні «Карпати» (2 гри), ні донецький «Металург» (4 матчі) ще жодного разу не перемагали.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

23 ноября, воскресенье
«Карпаты» - «Металлург» Д
Львов. Стадион «Украина». 14.00
ТВ-трансляция на Первом Национальном
 Арбитр: В. Швецов (Одесса)
 Прогноз sport.ua – 1:1
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
MARSEILLE
а в Донецке ясно... 0-1 за Металлург.
kryminalist
Можливо матч перенесуть, поле на жаль не готове.
myroslavmail
Сьогодні сніжок нормальний На новий рік би такий! Маубть футболу ми не побачим, хіба тільки копанку мяча
fairplay
Правильно Тиберій, и Ковальца туда же добавить
fairplay
Результат первой встречи и игра дома дают большие перспективы Карпатам, пора править статистику! Буду завтра болеть за другой клуб -Карпаты- как никогда!