Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Санный спорт
| Обновлено 06 февраля 2022, 17:30
3071
8

Чуда не случилось. Мандзий и Дукач не вошли в финал Олимпиады

Украинские саночники оказались за пределами 20-ки

| Обновлено 06 февраля 2022, 17:30
3071
8
Чуда не случилось. Мандзий и Дукач не вошли в финал Олимпиады
Getty Images/Global Images Ukraine

На Олимпийских играх в Пекине 6 февраля финишируют одиночные соревнования по санному спорту среди мужчин.

Украинские спортсмены Антон Дукач и Андрей Мандзий после трех попыток не смогли пробиться в финал. Дукач с результатом 2:56:007 занял 22-е место, а Мандзий показал время 2:58:134 остался на 27-м месте.

Напомним, в своих первых попытках Дукач перевернулся, а Мандзий упал из саней.

Оцените материал
(11)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vitaha33
Та що ви до них причепились, у нас нема де тренуватись. Їздять раз на рік до Латвія, спустяться пару разів, адже це недешеве задоволення. Забудьте про успіхи у видах спорту, в яких у нас немає інфраструктури. От пригун сьогодні пригнув 91м, це всього навсього на 8м менше як олімпійський чемпіон. Була б у нас інфраструктура і кошти, щоб діти могли займатись - тоді б можна було щось говорити. А так вони ітак молодці, що займаються цим без всяких на то умов. Правило де Кубертена ще ніхто не відміняв
сергей богданов
Спасибо что живые!
antt
Але саночники реально розчарували, вчора особливо. СьогоднІ напевно були обережніші але повільніші, якщо ідеться про Дукача. А ще так ще недавно, 4 роки тому на олімпіаді, бо коли їх почуєш і побачиш на ТБ, показували сюжет в якому можна було повірити про великі перспективи наших саночників. Вот вчора побачили. А вони хочуть олімпійські ігри - так хай щось побудують і потренуються хоч десяток років щоб про ОІ говорити навіть юнацькі чи студентські. Та й це треба в одній місцевості. А у нас траса, яку чомусь літню сьогодні показували, в Кременці - за сотні кілометрів від Карпат. А на нову трасу треба 300 тис. евро. Чи лише для частини споруди. Вот і думайте чи не краще возити роками в інші країни. Просто щоб у нас були представники від цього виду спорту і для нас двадцяті місця були успіхом?! Але це так майже в кожному виді спорту, а тут ще треба трасу мати. І не лижну - де лиж і снігу достатньо.
NM16071
Але ж не останнє. Цікаво, чи їм не соромно їхати на Олімпіаду з такими результатами. Краще би сказали, що захворіли на кронавірус.
axylinam
Любой украинский дитёнок на крышке от мусорного бака выступит не намного хуже
Slunkoo
mda pozorenko