Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1990
0

КОСТИШИН: «Як не кажи, гра погана, але три очки є»

«Ураган» - «Кардинал» - 4:3. Післяматчеві коментарі

КОСТИШИН: «Як не кажи, гра погана, але три очки є»

Роман СВИЩ, головний тренер «Кардиналу»:

- По-перше, я задоволений тим, що ми мали можливість сьогодні зіграти на хорошому покритті. Це завжди додає впевненості і бажання, коли граєш на такому майданчику. Знаючи тут атмосферу, я говорив з хлопцями і, в принципі, закинути їм те, що вони не були готові так, як це було у матчі з МФК «Рівне», я не маю права, бо відчувалася велика самовіддача. У першому таймі перевага була на боці господарів, коли був ігровий страх не помилитися. У другій половині гри наші помилки допомогли розвинути успіх «Урагану», проте ми були за крок до позитивного результату. Але, нажаль, не вийшло.

На мою думку, судді сьогодні вплинули на результат. Наприкінці матчу при п'яти фолах у господарів вони просто побоялись дати шостий фол. Я вважаю «Ураган» чесною командою, вона підтверджує свій принцип за чесну боротьбу «фейр-плей» у міні-футболі. Арбітри трактували наші дії на останніх хвилинах, ніби ми, ідучи в обіграш, навмисне намагалися заробити фол... Для мене - це смішно настільки, наскільки було бачити в інтернеті ваш сюжет з матчу «Єнакієвець» - «Ураган» на підтримку своєї правової позиції. Тому ми, скоріш за все, будемо штурмувати Асоціацію міні-футболу України і висувати дуже серйозні претензії по арбітражу матчів. На жаль, чемпіонат світу став уроком тільки для окремих гравців. Але, знову ж таки на мою думку, ані організатори, ані феміда не роблять для себе жодних організаційних чи моральних висновків. Те, що ми будемо апелювати до АМФУ, - це однозначно.

- Як завдання стоять перед «Кардиналом» на цей момент, враховуючи ті пріоритети, які визначило керівництво вашої команди на старті нинішнього чемпіонату?
- Керівництво поставило перед нами завдання бути у десятці кращих команд. Наскільки воно реально зараз? Ви самі мабуть розумієте, щось говорити з цього приводу, коли ти перебуваєш на дні турнірної таблиці, зараз важко. Першочергове завдання зараз - нарешті залишити останню сходинку. Я думаю, що по грі у «Ураганом» можна сказати про те, що у команди є прогрес. Зважаючи на те, що ми змінили у міжсезонні більш як половину складу, миттєвого успіху чекати наразі не має змісту.

Юрій КОСТИШИН, тренер «Урагану»:

- Я думаю, що за відгуками вболівальників після матчу все було зрозуміло. Тренери, як і вболівальники, абсолютно не задоволені грою. Результатом задоволені: як не кажи, гра погана, але три очки є. Не знаю, напевне, самовпевненість наших футболістів зіграла злий жарт. Я переконаний, що команда «Кардинал» вилізе з останнього місця, враховуючи ту досить пристойну гру, яку вони показали тут.

- Що можете сказати про реалізацію моментів ваших підопічних, особливо у першому таймі?
- Так, ми могли перший тайм вигравати і з рахунком 5:0. Але, що ми зараз будемо говорити «могли». Треба було забивати, вигравати і все. На підсумковий результат треба дивитися, а не те, що могло би бути після першого тайму. І в другій половині гри в «Урагану» було достатньо моментів: виходи сам-на-сам, штанга, вибивання з порожніх воріт... У футзалі немає такого поняття «якби», є - результат, і ми його досягли.

НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Куртуа рассказал, когда вернется в строй и высказался о Лунине
Футбол | 23 апреля 2024, 20:17 0
Куртуа рассказал, когда вернется в строй и высказался о Лунине

Бельгиец рассказал, что никуда не торопится

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 12
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.