Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1719
0

Энергия - Енакиевец - 0:0

Не вистачало лише забитих голів

Энергия - Енакиевец - 0:0

«Енергія» завжди важко грає із «Єнакієвцем». Слід тільки згадати, як гості із Донецької області обіграли львів’ян на їхньому ж паркеті у матчі за Суперкубок країни минулого року 5:2, або як східняки перемогли «енергетиків» у Кубку України із непристойним рахунком 6:0.

Цього сезону і «Енергія», і «Єнакієвець» ставлять перед собою найвищі завдання, тому перемогу у такому матчі була надважливою для обох команд. Обидві команди перш за все піклувались за недоторканість своїх воріт, але це не означає, що матч був нецікавим і виникало мало небезпечних моментів.

На перших хвилинах Гуменюк двічі міг замикати простріли партнерів, але кожен раз йому не вистачило кількох сантиметрів, щоб дістатись м’яча. У львів’ян ударами відзначився Овсянніков, особливо небезпечним був його другий простріл, коли він обігрався зі Струком, але із 7 метрів не поцілив у рамку воріт.

Також перші хвилини матчу запам’ятались травмою Нестерука. Гравець «Єнакієвця» невдало приземлився на руку і його були змушені відвезти у травмпункт однієї із львівських лікарень.

Після невеличкої паузи у грі Кондратюк потривожив Рябцева, але той показав, що контролює ситуацію. На останніх хвилинах першого тайму львів’яни, а точніше воротар «Енергії» Кардаш, ледь самі собі не привезли гол. Він вибивав м’яч від воріт після пасу партнера і влучив у Хурсова, але миттєво кинувся тому в ноги і схопив м’яч разом із нижніми кінцівками гравця «Єнакієвця». Головний арбітр матчу Дараган трактував цю ситуацію як фол і призначив пенальті, але тут своє вагоме слово сказав другий арбітр Туржанський, і після невеликої наради арбітри призначили чи то спірний м’яч, чи то вільний удар, одним словом небезпека минула.

Рябцев вирішив також продемонструвати, що він нічим не гірший, ніж Кардаш і також ледь не приніс собі гол. Вийшовши за межі штрафного майданчика він зіграв головою і ледь не влучив у власні ж ворота.

Після перерви гра трохи оживилась, команди стали більше бити по воротах. На 25-й хвилині Піддубний пробив, але на його удар зреагував Рябцев, першим на добиванні був Федюк, але він із вигідної позиції запустив сферу над воротами. Також шанс для взяття воріт був у Луціва. Після його удару м’яч від Рябцева по високій дузі мав залітати у ворота, але Хурсов в останній момент головою зміг винести м’яч. З шансів «Єнакієвця» можна відзначити невикористаний вихід сам на сам Зам’ятіна і удар Чуднова.

Головний тренер «енергетиків» Юрій Кобзар все-таки вирішив піти ва-банк і на останній хвилині матчу після тайм-ауту на майданчик у львів’ян вийшов п’ятий польовий гравець. Але ніяких моментів після цього у господарів не було, навпаки у одному епізоді лише нога Овсяннікова, який заблокував удар, не дала пробити по порожнім воротам.

Володимир КРУПЧУК
 
«Енергія» (Львів) – «Єнакієвець» (Єнакієве) – 0:0

«Енергія»: Кардаш – Струк, Якунін, Овсянніков, Кондратюк – Піддубний, Федюк, Луців, Кузь
«Єнакієвець»: Рябцев – Крупін, Хурсов, Кузьмін, Гуменюк – Нестерук, Зам’ятін, Чуднов, Краєвський.
Арбітри: Дараган (Київ), Туржанський (Запоріжжя).
Попередження: Крупін (5), Хурсов (27).

Удары (в створ): 24 (8) – 13 (7).
Зрителей: 400

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ ЗДЕСЬ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

РЕЙТИНГ «ЗРИТЕЛИ»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити

Украинский вратарь помог «Реалу» выйти в полуфинал Лиги чемпионов

Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках
Футбол | 19 апреля 2024, 10:54 13
Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках

А английские команды впервые с 2015 года не пробились в полуфиналы Лиги чемпионов и Лиги Европы

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.