Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3133
0

Анонс матча Карпаты – Арсенал

Час забивати та перемагати

Анонс матча  Карпаты – Арсенал

У суботу  на «Карпати» чекає двобій з «канонірами», які у турнірній таблиці відстають від «зелено-білих» лише на очко. Тож обидві команди вкотре будуть налаштовані лише на перемоги, яких в обох суперників після тринадцяти турів назбиралось лише по дві.
 
«Карпати», як це не прикро для їх вболівальників, у Львові ніяк не можуть «розмочити» ворота суперників ще з 9 серпня - після перемоги з мінімальним рахунком над «Іллічівцем». Тож суха домашня серія підопічних Олега Кононова триває вже 429 (!) хвилин і явно затягнулась. В останньому турі проти «Динамо» «Карпати» створили декілька гольових моментів, але реалізувати бодай один з них так і не зуміли. З іншого боку, «Арсенал» в останніх шести турах також засмучує своїх прихильників, не знаючи радості перемог – дві нічиї та чотири поразки. Тож недивно, що в  обох суперників одні з найнижчих результативностей у Прем’єр-лізі.

З огляду на історію минулих львівських протистоянь «Карпат» та «Арсеналу», бачимо, що кияни не програють у Львові понад сім років, а в останніх трьох очних протистояннях арбітри фіксували нічийні рахунки. При цьому баланс львівських матчів залишається позитивним на користь «Карпат» - 11 ігор: +4=5-2, м’ячі 11-9.

Зауважимо, що команда Олександра Заварова востаннє перемагала у нинішньому сезоні 29 серпня і саме у Львові, коли з рахунком 1:0 здолала іншого представника Галичини у Прем’єр-лізі ФК «Львів», у тренерський штаб якого не так давно перебрався капітан «Арсеналу» Юрій Беньо. І його відсутність безумовно дається взнаки на останніх результатах столичного клубу. Тож в складі «Арсеналу» з колишніх гравців «Карпат» залишився лише інший захисник Андрій Распопов. Після ФК «Львів» в наступних трьох гостьових матчах «Арсенал» хоч і знову забивав по одному голу, але уникнути поразок  в Маріуполі, Харкові та Запоріжжі «канонірам» так і не вдавалося.

Щодо кадрових втрат суперників, то лише у складі киян не зможе вийти на поле один з ключових гравців «Арсеналу» Сергій Симоненко, у якої перебір жовтих карток.

А виведе команди на поле 46-річний Володимир Сіренко з Сімферополя, для якого це буде вже ювілейна 60-а гра у вищій лізі.  Зауважимо, що при кримському арбітрові «Карпати» ще жодного разу не перемагали, виборовши з четвертої спроби перше очко  лише у нинішньому сезоні – в Кривому Розі (нічия 1:1). Зрештою, і «Арсенал» при Сіренку лише в одному з десяти матчів перемагав, а в половині зустрічей зводив матчі до мирових.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

8 ноября, суббота
«Карпаты» - «Арсенал»
Львов. Стадион «Украина». 15.00
ТВ-трансляция на телеканале «Мегаспорт»
 Арбитр: В. Сиренко (Симферополь)
 Прогноз sport.ua – 1:1
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 0
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Букмекеры назвали нового фаворита Лиги чемпионов 2023/24 после 1/4 финала
Футбол | 18 апреля 2024, 08:05 0
Букмекеры назвали нового фаворита Лиги чемпионов 2023/24 после 1/4 финала

После вылета Манчестер Сити главным претендентом на трофей ожидаемо является Реал

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.