Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2794
2

Кардинал - МФК Ровно - 2:7

Відплата за самовпевненість

Кардинал - МФК Ровно - 2:7

Обидві команди розпочали поєдинок із розвідки, боячись помилитись в захисті. Тому на перших хвилинах майже не було небезпечних моментів біля обох воріт. Але на 6-й хвилині рівненці несподівано забили гол. Сондак із правого флангу прострілив на Петрика, який без проблем замкнув дальню штангу. Не встигли львів’яни оговтатись як Дармовіс забив другий гол.

Після пропущених голів «Кардинал» повністю перейшов на половину майданчика гостей. Стільки моментів, скільки мали львів’яни, вистачило б до кінця першого кола, але м’яч ніяк не хотів залітати в сітку. Удар Данилюка парирував воротар, а Яцишин, який був першим на добиванні, з двох метрів влучив у стійку воріт. Згодом Брожко з 4-х метрів відправив м’яч прямо у воротаря. А Волянюк не скористався помилкою голкіпера і не влучив у порожні ворота. Тим часом рівненці могли зібльшити перевагу завдяки десятиметровим штрафним ударам, адже львів’яни багато фолили. Але Волох двічі не реалізував дабл-пенальті. Спочатку він навіть не влучив по воротах, а у другій спробі «кардиналівців» врятував Жезло.

У другому таймі львів’яни продовжували транжирити моменти. Яцишин знову влучив у стійку воріт. А от рівненці забили втретє. Сондак прямим ударом із штрафного пробив Жезла. Невелику надію відродив гол Данилюка, який замкнув передачу партнера із п’яти метрів. У другому таймі вже підопічні Романа Свища мали змогу продемонструвати своє вміння бити десятиметрові штрафні удари. Але у «Кардиналу» також не виявилось майстрів пробиття дабл-пенальті і ні Волянюк, ні Пунько не змогли скоротити рахунок. А от Данилюк свій другий гол забив, хоча і не з десяти метрів, але із семи також треба вміти забити.

Але тільки у львів’ян з’явилась надія на перші набрані очки, як тут же вихід 2 в 1 в рівненців і Жовтун забив четвертий гол. Далі ще й Брожко зрізав м’яч у власні ворота, але гол «подарували» Дармовісу. А коли у «Кардинала» вийшов п’ятий польовий гравець рівненці ще двічі вразили порожні ворота.

Роман Свищ (головний тренер «Кардиналу»):

- Можна було і потрібно було вигравати у цієї команди. Вважаю, що це в першу чергу моя помилка, адже вчора я запланував вихідний день і це розхолодило команду вони були не готові до гри. Ми програли тактично, почали відігруватись з рахунку 0:2, робили дуже багато помилок, браку у обороні. Це шок, як я буду від нього відходити не знаю, але це сильний удар особисто для мене.
Ці моменти, які ми не використали, це через брак концентрації і неготовність до гри.
Напевне хлопці подумали що на класі обіграють, не на командному, а на класі окремих гравців, але у них вийшло забити лише два голи і привезти собі аж сім.

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» (Львів) – МФК «Рівне» – 2:7

«Кардинал»: Жезло – Багряк, Танський, Когут, Пунько – Яцишин, Данилюк, Брожко, Лаба – Волянюк.
МФК «Рівне»: Щербаков – Сондак, Басич, Петрик, Дармовіс – Волох, Басюк, Жак, Жовтун – Савчук.
Судді: Дребужан (Мукачеве), Зорін (Жовті Води).
Голи: Данилюк, 27, 33 – Дармовіс, 6, 38; Петрик, 6; Сондак, 26; Жовтун, 36; Савчук, 38; Басич, 39.
Попередження: Жовтун, 25.

Удары (в створ): 22 (12) - 17 (14).
Зрителей: 200

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ ЗДЕСЬ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

РЕЙТИНГ «ЗРИТЕЛИ»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Sasha-la
Молодцы!!!
amigo00
нарещті перемога