Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1664
0

Тайм - Монолит - 5:0

Впевнена перемога під навантаженнями

Тайм - Монолит - 5:0

І нібито старалися футзалісти із Харкова, та й за ударами по воротах не дуже відстали від господарів, деколи комбінували, та все ж уболівальників, які відвідали у суботу львівський палац спорту «Будівельник» (до речі, трибуни переповненими явно не були – більшість прихильників футзалу віддали перевагу львівському дербі «Кардинал» – «ТВД» на СКА), не полишала думка, що між командами за майстерністю прірва. Наскільки вже впевнено виглядали львів’яни, настільки безпорадно харків’яни. І це стосується саме ведення гри. У цьому компоненті вищість львівської команди відчувалася.

Матч ознаменувався хет-триком Олександра Бондаря. А міг бути і покер, якби Сашко наприкінці матчу влучив у ворота з десятиметрової позначки. Взагалі ж, націленість на ворота на теперішній момент найкращого голеадора українського чемпіонату не може не тішити львівських уболівальників. Усі свої голи він забивав у притаманному для себе стилі – влучними і сильними ударами із середньої дистанції. Дєнюжкін до такого бомбардирського хисту одного з львівських Бондарів так і не пристосувався.

Коли «таймівський» збірник України Макаєв на 13-ій хвилині зробив рахунок 3:0, матч можна було закінчувати. А долучився до цієї комбінації гравець «Моноліта» Каргін, який помилився дуже грубо, віддавши м’яч на ногу одному з найкращих гравців України.

Ефектним був і гольовий момент за участю воротаря «Тайму» Іваняка та досвідченого Баландюха. Перший зробив зручну передачу, а другий майстерно першим дотиком спрямував м’яч у сітку повз Дєнюжкіна. А крапку в зустрічі поставив уже згаданий Олександр Бондар, напевно, найкращий гравець матчу.

Наприкінці матчу стався ефектний епізод за участю футзалістів харківського «Моноліта». Несподівано для усіх красиво у падінні через себе у межах воротарського майданчика пробив Турчак, м’яч влучив у поперечину воріт, Каргін, який першим опинився на добиванні, у ворота не влучив. Виглядало непогано, але навіть якщо б удалося відзначитися, це б не особливо вплинуло на враження від гри.

Львів’яни перемогли упевнено, без надзусиль, усіма своїми діями на майданчику доводячи, що саме вони є претендентами на загальний успіх у чемпіонаті. Можливо, десь і виникає тривога, що не забиває перша (так звана «інтеркасівська») четвірка, адже Макаєву, як уже зазначалося, допоміг забити суперник, однак під час гри складалося враження, що «таймівці» легко могли б і додати у грі, якщо б на це виникла особлива потреба.

Подейкують, що, незважаючи на календарні поєдинки, наставник львівської команди Станіслав Гончаренко продовжує навантажувати гравців насиченими заняттями. Такий уже метод у столичного фахівця. Наскільки допоможе це команді, дізнаємося, коли львівські футзалісти зустрічатимуться із серйознішими опонентами. До речі, найближчої середи «таймівці» зіграють із кривдником земляків-«енергетиків» в останньому турі – «СумДУ-Артмотором» із Сум. Побачимо, чи зможуть «артмоторівці» протистояти фавориту.

Віталій ПАВЛИШИН

«Тайм» (Львів) – «Моноліт» (Харків) – 5:0

Голи: О.Бондар, 4, 12, 31; Макаєв, 13; Баландюх, 30
Нереалізований дабл-пенальті: О.Бондар, 37
«Тайм»: Іваняк – Чепорнюк, Д.Бондар, Макаєв, Павленко – Скорий, Кольцун, Москвін, О.Бондар – Баландюх.
«Моноліт»: Дєнюжкін – Воронін, Сколотій, Трунов, Каргін, Таранчук, Турчак, Крамаренко, Чепель, Рекунчак, Перадзе
Попередження: Іваняк, 17 – Дєнюжкін, 31

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.