Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 07 сентября 2021, 04:45
5267
0

Хто стане молодим відкриттям конкурсу Погляд у майбутнє? Прогноз від FAVBET

FAVBET спільно з UFW оголошує про початок колаборації та робить прогноз на молодих дизайнерів

| Обновлено 07 сентября 2021, 04:45
5267
0
Хто стане молодим відкриттям конкурсу Погляд у майбутнє? Прогноз від FAVBET

Ukrainian Fashion Week — знакова подія в галузі фешн індустрії Україні. Започаткована 1997 року та проводиться двічі на рік. Збирає навколо себе відомих дизайнерів України та світу. Щоразу захід відвідують 15000 гостей.

FAVBET не зраджує собі і продовжує качати емоції та пристрасть, яких не позбавлена і фешн індустрія. Компанія підтримує молодих дизайнерів та обирає фаворитів конкурсу.

“Ми вирішили піти шляхом продуктової інтеграції — хочемо впровадити наш продукт в контент UFW. Насправді, це світова практика. Міжнародні компанії з ігрової індустрії традиційно прогнозують переможців у конкурсах Євробачення, талант-шоу, онлайн-конкурсах. Ми теж намагаємося впровадити цю тенденцію на український ринок. Щоб дати користувачу ще більше емоцій від гри та улюблених шоу, івентів.” — розповів креативний директор FAVBET Борис Цомая. 

Детальніше про спільний проект та можна дізнатися на сайті FAVBET.

В рамках UFW, понад 20 років, проходить конкурс молодих талантів “Погляд у майбутнє”. У ньому беруть участь дизайнери віком до 28 років, що працюють або навчаються у сфері моди понад три роки. Журі конкурсу складають відомі українські дизайнери: Лілія Пустовіт, Артем Климчук, Лілія Літковська, Юлія Паскаль, Володимир Подолян та інші. Переможець представлятиме Україну на International Young Designers Contest.

Експерти FAVBET віддають перевагу Ользі Гонтар. Ольга — художниця костюмів у виставах «Orpheus UA», «Яка головонька, така й розмовонька», «Крутень». Арт-резидентка на No Drama Charity Day з текстильними роботами 2019, фіналістка львівського етапу Погляду у 2019 році. 

На конкурсі Ольга представить колекцію “Виверження”, присвячену психологічному стану людини, спробі знайти баланс поміж зануренням у внутрішній світ та прагненням душі до свята. 

Трошки нижче оцінюють шанси на перемогу Аліни Вовк та Анастасії Галушко. Аліна брала участь у VI International Young Designer Contest 2020 New Fashion Zone. На конкурсі представить колекцію “Harmony of paradox”, розроблену на основі картин сюрреаліста Сальвадора Далі. 

Анастасія займала 1 місце на конкурсі одного образу «Сузір’я Каштан 2018» та конкурсі «Prime Art» 2020, 2 місце на конкурсі «Печерські каштани 2019», брала участь у 2-му етапі конкурсу NFZ 2019 та другому етапі конкурсу «Погляд у майбутнє». На конкурсі представить колекцію «LITTLE HUNTER», присвячену пригодам у таємничій Чукотці.

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украинские рапиристки впервые в истории взошли на пьедестал этапа КМ
Другие виды | 04 мая 2024, 23:25 0
Украинские рапиристки впервые в истории взошли на пьедестал этапа КМ

Бронзу взяли Дарья Миронюк, Ольга Сопит, Алина Полозюк и Катерина Буденко

ВИДЕО. Украинский вратарь забил сумасшедший гол через все поле
Футбол | 05 мая 2024, 07:01 8
ВИДЕО. Украинский вратарь забил сумасшедший гол через все поле

Максим Воронов отличился первым голом за «Атлетико Паранаэнсе»