Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лёгкая атлетика
| Обновлено 12 августа 2021, 23:01
6766
33

МАГУЧИХ: «Не хочу отрицать, что идет война между Украиной и Россией»

Украинская легкоатлетка призналась, что фото с Марией Ласицкене было сделано на эмоциях

| Обновлено 12 августа 2021, 23:01
6766
33
МАГУЧИХ: «Не хочу отрицать, что идет война между Украиной и Россией»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мария Ласицкене и Ярослава Магучих

Украинская прыгунья в высоту Ярослава Магучих рассказала о выступлении на Олимпиаде-2020 и инцидент с фото с Ласицкене.
 
Магучих обратила внимание, что перед соревнованиями был проведен инструктаж по нормам поведения со спортсменками из ОКР. А также рассказала о наличии физических проблем перед стартом соревнований.
 
«Да, нам проводили инструктаж. Но я была на эмоциях, это были эмоциональные соревнования для меня. Я еще молодая спортсменка, и это Олимпийские игры, и у меня были физические проблемы, но я очень радовалась, что справилась. Мы просто поздравили друг друга, как и спортсменку из Австралии.
 
Еще раз говорю: у меня не было никакой политической позиции. И тем более я не хочу отрицать, что идет война между Украиной и Российской Федерацией. Мы просто поздравили друг друга по олимпийской традиции. Очень уважаю воинов, которые сражаются за то, чтобы мы могли выступать на международной арене.
 
Прежде всего, ничто не испортит впечатление от Олимпийских игр, потому что это - соревнования, на которые стремится попасть каждый спортсмен. И когда я попала и уже в квалификации, я поняла, что я финалистка Олимпийских игр - эти эмоции никто не испортит.
 
Конечно, хочется дальше, чтобы флаг Украины поднимался, и я хочу попасть на следующие Олимпийские игры, потому, что мне уже будет 23 и я буду уже более опытной олимпийской спортсменкой», - сказала Магучих.

Оцените материал
(59)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Экс-чемпион мира рассказал, что произошло во время спарринга с Фьюри
Бокс | 19 апреля 2024, 15:36 0
Экс-чемпион мира рассказал, что произошло во время спарринга с Фьюри

Джей Опетайя отрицает, что отправил Тайсона на настил ринга

Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 23:34 49
Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте

Марта добыла самую высокорейтинговую победу в карьере, одолев Коко Гофф

Комментарии 33
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Володимир Пузенко
Пора закривати цю тему. І переходити до професійного аналізу виступів нашої команди в Токіо. Мене наприклад цікавить, чому з численної команди легкоатлетів тільки одиниці змогли вийти на пік форми і показати гідні результати.
Andriy Ivkov
ЩОДО ЗАУВАЖЕНЬ ДО БРОНЗОВОЇ ПРИЗЕРКИ ТОКІЙСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЯРОСЛАВИ МАГУЧІХ
Шановні друзі!
Візьмемо до уваги природню наївність і безпечність юності, п'янку радість першого олімпійського успіху і усталену традицію призерок обійматися на п'єдесталі.
Не треба поспішати — ви ж не дали їй можливості і півслова сказати! Давайте привітаємо Ярославу з нагородою, яку вона виборола, і її послухаємо.
13_13
Федерація боксу. Продивус Володимир Степанович Один із 148 депутатів Верховної Ради України, які підписали звернення до Сейму Республіки Польща з проханням визнати геноцидом поляків події Волинської трагедії 1942—1944 років. Голосував за Диктаторські закони 16 січня 2014 року. 9 травня 2014 року в українських ЗМІ з'явилася інформація про участь Володимира Продевуса в перестрілці під час спроби переділу сфер впливу на незаконних родовищах видобутку бурштину в Рівненській області України. Наші чемпіони з боксу, майже все з діагнозом «московський патріархат головного мозку».
Федерація боротьби до серпні 2018 року Тедеєв Ельбрус - Голосував за ратифікацію Харківських угод (2010), за антиукраїнський закон Ківалова-Колесниченка (2012), за диктаторські закони 16 січня 2014.
Федерація важкої атлетики. Герега Олександр Володимирович –член партії Регіонів. У 2018 році стало відомо, що Олександр та Галина Гереги продовжили вести бізнес в тимчасово окупованому Криму, відкривши для цього компанію в Московській області й переоформивши магазини Нова лінія з новою назвою «Новацентр».
Федерація гімнастики спортивної. Сухомлин Олександр Анатолійович -обіймав посаду заступника міністра економіки з березня 2010 року по квітень 2011 року. У 2011 році Сухомлин був відсторонений від виконання обов'язків за ухвалення неправомірного рішення у сфері державних закупівель Визнано винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 5 ст. 191 КК України та призначеноузгоджене сторонами угоди покарання за ч. 4 ст. 28, ч. 5 ст. 191 КК України, із застосуванням ст.69 КК України, у вигляді 4 років 11 місяців позбавлення волі без позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та без конфіскації майна. На підставі ст. 70 КК України за сукупністю злочинів, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, остаточно призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі без позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та без конфіскації майна. Відповідно до ч.ч. 2-3 ст. 75 КК України звільнено від відбування призначеного покарання у виді позбавлення волі з випробуванням строком на 1 рік, якщо він протягом визначеного іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.
Федерація гольфу. Хомутиннік Віталій Юрійович - колишній член Партії Регіонів, був одним з депутатів, що голосував за «Диктаторські закони» у січні 2014 року.
Федерація дзюдо. Кошляк Михайло Анатолійович - У 90-ті роки Кошляка називали одним з тих, хто працював в одному з найбільших на той момент дніпропетровських ОЗУ "Наріка". Кошляк виявився поруч з Геннадієм Корбаном, якого тоді вважали одним з найвідоміших дніпропетровських рейдерів. Корбан і привів Кошляк в команду "Приват", зробивши головним в силовому блоці структури. У 2015 р був заарештований співробітниками СБУ під час проведення спецоперації в Дніпропетровську. Кошляка підозрюють в тому, що він курирував вбивство співробітника спецслужби Віктора Мандзіка, який займався боротьбою з контрабандою в зоні АТО
der_MaiStier
Пояснення абсолютно адекватні... молодість, емоційність... Розуміє, що поведінка була неправильною
13_13
Трохи про патріотизм і олімпійців:
Голова НОК – Сергій Бубка у 2016 році активно виступив на захист Росії, у зв'язку з її можливим усуненням від участі в Літніх Олімпійських іграх 2016 у зв'язку з допінговим скандалом. Йшов 3 рік війни а державна допінг программа вже була доведена WADA.
І як проявили себе наші федерації? Обурились і закликали піти дідуся на пенсію? Ні, застромили язики у відоме місце, бо ще позбавлять фінансування.
Федерація академічного веслування. Вінграновський Андрій Миколайович – за інформацією ЗМІ перебуваючи на а посаді начальника Управління охорони культурної спадщини та заповідників Мінкульту, вибудував корупційну схему, з оборотом 10-20 млн долл на рік.
Федерація альпінізму і скелелазіння. Ясинська Ганна Леонідівна – номінація "Золотой ледоруб России - 2011" , «Стальной Ангел-2015 Федерации альпинизма России» разом з Оксаною Ревчук.
Федерація бадмінтону Дніпров Олексій Сергійович -займав посаду заступника міністра Дмитра Табачника до 2016 року уникав дії закону про люстрацію. В березні 2016 року Антикорупційний комітет направив президенту вимогу звільнити Олексія Дніпрова через те, що він явно підпадає під дію закону про люстрацію.
Федерація баскетболу Бродський Михайло Юрійович -З 2010 року по 2014 рік був Головою відновленого Януковичем Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва. 16 жовтня 2014 року потрапивши під люстрацію Бродський був звільнений. Разом з Шуфричем володіє часткою ПАТ «Київський річковий порт».
Федерація стрільби з лука. Шуфрич Нестор Іванович – депутат від Партіі Регіонів, ОПЗЖ. В червні 2013 року в числі 148-ми народних депутатів України підписав Звернення депутатів від Партії регіонів і КПУ до польського Сейму з проханням «визнати Волинську трагедію геноцидом щодо польського населення і засудити злочинні діяння українських націоналістів». Не визнає агресію РФ, періодично виступає на російських каналах.
tima fialko
Приймається.А що за фізичні проблеми у Ярослави?
pl2012ua
на чолі спортивних організації в нашій країні ригівський клопівник
Доброгорский Юрий
Другого ответа я и не ждал. Умница. Другое дело что сказав это раньше не было бы столько вони...
Володимир Семигайло
Це погано,що немає ніякої політичної позиції,є "Какая разніца" і обмежений лексикон.
Zhez53
То есть девчёнку про инструктировали, а она на эмоциях все забыла.
Эмоции оказывается страшная вещь! Некоторым мозги напрочь отшибает.
Поручик Ржевский
Сплошные ватные боты на форуме.
Безобразие.
Саша Зардунов
Очень хорошо об этом сказал А.Довженко;
"Деж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим с запроданцям, як не у нас? Не вина це дезкртирiв, а горе. Не судiть iх треба, а просить прощення iплакати за погане виховання, за духовне калiцтво у великий час."
Mazak
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
оксана микуленок
Так навіщо обійматися з мордором і ображвати тих в кого вже загинули за Україну проти рф?
Саша Зардунов
Ярослава должна понимать, что дело не в самом обнимании, а как обнималась. Если бы обнималась без флага, то не было бы никаких проблем. Но дело в самом флаге и это видел весь мир и судил по этому флаге об отношениях между Россией и Украиной.
Viktor Krichevskii
Мололо-зелено
FC Liverpool Best!
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Поручик Ржевский
В госпиталь Днепра, дрянь - мыть полы неделю.