Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4595
6

ФК Львов - Черноморец - 0:2

Одесити швидко матеріалізували перевагу

ФК Львов - Черноморец - 0:2

ФК «Львів», зазнавши четвертої  поспіль поразки у прем’єр-лізі, вперше потрапив до неприємної «зони вильоту». А «Чорноморець» здобув другу поспіль виїзну перемогу та закріпився у середині турнірної таблиці.

На початку гри обидві команди припускалися  багатьох помилок при передачах партнерам, тож воротарі фактично були в ролі спостерігачів за боротьбою за м’яч на підступах до обох штрафних майданчиків. Арбітр Орєхов часто при цьому зупиняв гру, фіксуючи дрібні фоли. Після одного з них Кицута потужно пробив впритул зі стійкою. А першим міг відкрити рахунок досвідчений Косирін, який після того, як Марущак невдало вибив м’яч, намагався перекинути його через голкіпера, але у рамку не влучив. А в середині тайму гольовий момент виник за участю Полтавця, який пробивав низом в створ воріт, і Ширяєв рятує команду, перевівши м’яч на кутовий.

Цей епізод додав активності одеситам, які провели ряд контрвипадів, проте ударам Де Ла Аси, Гілазєва, Мжаванадзе явно бракувало влучності. Небезпечно пробивав по воротах Ширяєва і Григорій Баранець, але зробив це після сигналу бокового арбітра про порушення правил і згодом побачив жовту картку за неспортивну поведінку. А наступна атака ФК «Львів» знову завершилась виходом на побачення з воротарем Полтавця і знову Ширяєв у кидку перевів м’яч на кутовий.

А кінцівка тайму вже була за «Чорноморцем», який також створив два моменти біля воріт Марущака, який зіграв надійно після ударів головою Гілазєва та Де Ла Аси.

Початок другого тайму став копією першого, коли суперники довго розігрували комбінації, часто змінюючи напрямок своїх атак. Але до гольових моментів через неточність передач справа не доходила. До того ж, нападники часто потрапляли в положення поза грою.

Ключовим моментом гри стало вилучення одного з лідерів господарів Григорія Баранця, для якого друга жовта картка за грубу гру перетворилась на червону і атакуючий півзахисник ФК «Львів» достроково пішов у роздягальню.

«Чорноморець», отримавши чисельну перевагу, заграв набагато впевненіше та розкутіше. Небезпечно пробивав по воротах Коритько, але Марущак не без проблем перевів м’яч на кутовий. А рахунок відкрив малопомітний у першому таймі Васкес, який в один дотик замкнув флангову передачу низом Косиріна, який від кутового прапорця прорвався до штрафного суперників.

Не пройшло і п’яти хвилин, як «Чорноморець» провів другий гол і знову після грубих помилок в обороні львівського клубу. Білецький також з лівого краю атаки знайшов у центрі штрафного неприкритого Коритька, який і пробив у дальній кут воріт Марущака. Після цього чимало глядачів, яких і так з кожним матчем зменшується, повставали зі своїх місць і попрямували до виходів зі стадіону.

Другий гол ще більше деморалізував молоду львівську команда, яка все ж намагалася бодай розмочити свою суху незабивну серію, яка явно затягнулася. Поруч зі стійкою пробив Борис Баранець, а Гордієнку дозволили пробити у створ воріт, але Ширяєв цього дня діяв безпомилково. Міг зробити рахунок і зовсім непристойним для ФК «Львів» Косирін, коли увірвався до штрафного, але влучив у ногу Марущака.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

ФК «Львов» – «Черноморец» – 0:2

ФК «Львов»: Марущак, Гальчук, Романюк, Данькив, Федорчук (Шевелюхин, 65), Баранец Г., Худзик (Панас, 70), Баранец Б., Полтавец (Гордиенко, 75), Кицута, Жданов.
«Черноморец»: Ширяев, Нижегородов, Шандрук, Белецкий, Корытько, Гилазев, Косырин, Де Ла Аса, Васкес (Мельник, 88), Гришко, Мжаванадзе.
Голы: Васкес (71), Корытько (78).
Предупреждения: Г.Баранец (33), Гальчук (82) –  Белецкий (18), Нижегородов (85).
Удаление: Г.Баранец (63, вторая желтая карточка).

Удары (в створ): 6 (3) – 13 (5).
Угловые: 3 – 4.
Офсайды: 1 – 2.

Зрителей: 6.800
Оценка поля: 3
Честная игра: 7,250 - 7,500.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

sport.ua

Львов
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Sead87
Гость | 2008-09-28 10:28:14
наверное из-за таких уродов, как ты наша страна еще долго будет в одном месте. Если тебе не нравится наш родной украинский язык - то иди далеко и прямо!
Лёня Слончик
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
myroslavmail
Я не поняв, а при чому тут Бандери? При чому тут умійте програвати? І чому ви такі недоумки? БЕндери це місто біля вашої Одеси.
Лёня Слончик
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Лёня Слончик
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Лёня Слончик
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил