Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 15 июня 2021, 19:58
13355
21

Костюк добыла непростую победу на старте турнира в Бирмингеме

Марта переиграла Мэдисон Бренгл из США

| Обновлено 15 июня 2021, 19:58
13355
21
Костюк добыла непростую победу на старте турнира в Бирмингеме
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Украинская теннисистка Марта Костюк (№65 WTA) с непростой победы начала борьбу в основной сетке травяного турнира WTA 250 в Бирмингеме.
 
В матче первого круга украинка переиграла Мэдисон Бренгл из США (№80 WTA).
 
Бирмингем. Первый круг
Марта Костюк (Украина) – Мэдисон Бренгл (США) – 4:6, 7:5, 6:3
 
Это была первая встреча теннисисток. Мэдисон на предыдущем турнире в Ноттингеме проиграла Катерине Козловой.
 
Костюк во втором круге сразится против Дарьи Касаткиной (№35 WTA) или Полоны Херцог (№73 WTA).

Оцените материал
(57)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 21
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Олег Судак
А це вже позитив !!! Вигравати матчі після поразки в першому сеті -- це закалка характеру !
axylinam
Молодчинка-проявила характер
Dmytro
Молодець! Так тримати!
Stanislav Matusevych
За ці пів року Марта "за допомогою" ковіду та травм навчилася вигравати матчі, в яких мало що виходить. Для, сподіваюсь, у майбутньому топового гравця вкрай потрібне вміння. Та проблем все одно багато. Марта завжди повільно перестроюється з одного виду покриття на інше. Тому сьогодні грала у грунтовий теніс. А Бренгл, яка зовсім не має потужності, але блискуче читає гру і, коли йде гра, майже не помиляється, явно не найкраща суперниця для трав'яного першого матчу. Хто не пам'ятає, згадайте її гру на ЮСО-2020 проти Даяни. Коли гарматна потужність українки абсолютно нічого їй не давала, адже Бренгл читала всі її атаки ще на етапі замаху Даяни. Марта ж, коли розуміє, що в атаці мало що виходить, зазвичай відступає у захист (черговий привіт Брічеку). Чесно кажучи, я думав, що це не допоможе. Але ж допомогло. Десь вдалося вибігати очки, десь врятував власний технічний арсенал. Є за що похвалити, є за що і посварити. А результат залишиться на табло. Далі, скоріш за все, не Касаткіна, а Херцог. Краще було б навпаки. І тут вже не можна буде захищатися. Потрібно тиснути, бо загонять за задню лінію.
сергей богданов
Вы знаете вот эти разборы игры во в время игры с собой, зрителем, мамой, криками, когда Марта горит на корте, я думал что это с возрастом уйдет, а сейчас я понял нет друзья никогда, Марта такая девочка такой темперамент сердце как пламя, а вы знаете я подумал она с опытом может себе это вплюс поставить как Джокович когда заводиться и психует и начинает заводиться, так и Марта вполне сможет разгонять мотор
Stanislav Matusevych
Таки Касаткіна дотиснула Херцог з 4:6, 0:3. Десь схоже на сьогоднішню Марту. Мордорка є клієнткою українки, але чи вдасться з нею впоратися на траві? Ясно, що до гри Марта буде фавориткою.
Sashamar
Чутки, що наступною суперницею буде саме Херцог, виявилися сильно перебільшеними.
olya403
тим часом Касаткіна відіграла два брейки в другому сеті. Сподіваюся, вони поганяють одна одну ще довше, ніж Марта з Бренгл
Sashamar
З трансляцією не склалося, але, судячи з перебігу рахунку вчилася на ходу. Навчилася
Можливо, з Херцог буде навіть легше. Словенка добра на грунті, на траві гірше.
SASHA 202 SPORT TENNIS AND BIATLON
Олег Судак
Там мокшанка вперлась.Не погано було б ,щоб матч затягнувся на 3 сети і в третьому тай-брейк.А хто виграє вже не так і принципово
olegg1261
Гра Марти на Ролан Гаррос її розважливі інтервью переконували мене що вона нарешті подорослішала. На жаль я помилявся сьогодні її знову вразив рецидив"дитячої" хвороби.Вона не грала на корті а страждала витрачаючи емоції не на гру а на суперечки з мамою.Тому на мій погляд з позитиву тільки досягнутий результат.
kollekciy
Марту з Перемогою. У неї завжди після дуже вдалих турнірів, ідуть часткові спади. Добре що сьогодні Марта змогла вигризти перемогу, бо треба ще хоч трохи практики отримати на траві перед Вімбілдоном. Шоломи Марту останнім часом добре мотивують і спокійна вона на них.
сергей богданов
Мартуся ты 🔥, мне что с огнетушителем сидеть за тебя болеть?
Andrii_MKh
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил