Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 07 июня 2021, 00:49
5037
4

ЧМ по хоккею. Обзор финального матча Финляндия - Канада

Канада выиграла в овертайме

| Обновлено 07 июня 2021, 00:49
5037
4
ЧМ по хоккею. Обзор финального матча Финляндия - Канада
Getty Images/Global Images Ukraine
Оцените материал
(20)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
AЛВ
Вітання братам канадцям.!!!Молодці.!!!
Владимир Копяк
Супер матч! Браво Канада! Даже назначение на финальную игру расейской бригады арбитров не помогло финам- класс есть классс! Даже далеко не 5-тым составом,канадцы в очередной раз доказали,кто является сильнейшей хоккейной державой в мире. Скоро они будут присылать на ЧМ команду студенческой лиги и будут чемпионами....
Ihor_az_jesm
Закономірно. Фіни заслуговували б на перемогу, якби в нападі була парочка асів з НХЛівським чуттям. Або хоч би вже на пару років молодший Антілла та вундеркінд Какко, як воно було пару років тому. Вперше не вболівав за Фінляндію, бо бачив, що вона не заслуговує. Впевнено, добре перли - на медалі напрацювали. Не більше. І за Канаду не вболівав, хоч три поспіль виграші проти найсильнішої трійки цього турніру - реабілітують їх за групу, як справжніх чемпіонів. І це - не третій склад Канади був, не п'ятий і не восьмий. Принаймні одна людина зі складу першого (і чимало зробила), п'ятірка - другого, решта - третього. З тих, які були не зайняті в кубку Стенлі. А разом з зайнятими - може й Швеція чемпіонами Світу би стала - хто його зна? Юніори - це пусті балачки. По 2-3 юніори в Канади та США в складі завжди є останні років 30. А до того було по десять юніорів чи більше. Середній вік - 24: це молодо, це показник тренерської стратегії. Але згадайте, що на останньому Кубку Канади робила збірна Північної Америки U-23?
Ihor_az_jesm
Закономірно. Фіни заслуговували б на перемогу, якби в нападі була парочка асів з НХЛівським чуттям. Або хоч би вже на пару років молодший Антілла та вундеркінд Какао, як воно було пару років тому. Вперше не вболівав за Фінляндію, бо бачив, що вона не заслуговує. Впевнено, добре перли - на медалі напрацювали. Не більше. І за Канаду не вболівав, хоч три поспіль виграші проти найсильнішої трійки цього турніру - реабілітують їх за групу, як справжніх чемпіонів. І це - не третій склад Канади був, не п'ятий і не восьмий. Принаймні одна людина зі складу першого (і чимало зробила), п'ятірка - другого, решта - третього. З тих, які були не зайняті в кубку Стенлі. А разом з зайнятими - може й Швеція чемпіонами Світу би стала - хто його зна? Юніори - це пусті балачки. По 2-3 юніори в Канади та США в складі завжди є останні років 30. А до того було по десять юніорів чи більше. Середній вік - 24: це молодо, це показник тренерської стратегії. Але згадайте, що на останньому Кубку Канади робила збірна Північної Америки U-23?