Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2229
1

Ураган - Маррион - 2:2

За знайомим сценарієм

Ураган - Маррион - 2:2

Після матчів 4-го туру у чемпіонаті не залишилось команд, котрі ще не втрачали турнірних очок. До гри з «Марріоном» таким був лише «Ураган», що на старті показав стовідсотковий результат, здобувши дві поспіль перемоги з однаковим рахунком 4:1. Тож у грі з одеситами підопічні Сергія Гупаленка розраховували на повноцінні три очки. Однак, як і минулого року в Івано-Франківську була зафіксована бойова нічия 2:2, причому гра за змістом і по рахунку виявилась досить схожою.

Вже в дебюті рахунок відкрили господарі - на 4-й хвилині Пилипів приклався до м'яча, котрий влучив у голову Сімці, змінив траєкторію і опинився у сітці воріт - 1:0. Незабаром Сімка після навісу з кутового головою пробив над поперечиною, згодом Павлюк з кількох метрів не використав чудову нагоду засмутити Цибенка, на що одесити відповіли блискавичною контратакою і зрівняли рахунок. Гол вийшов ефектним - красивий парашут з правого флангу у виконанні Костюченка, і на 11-й хвилині м'яч вперше затріпотів у сітці воріт «Урагану» - 1:1. Далі команди по черзі обмінялися небезпечними моментами: Кулик пробив у лічених сантиметрах від стійки, а на постріл Вершиніна зреагував Іжаковський.

На 13-й хвилині відзначився Сендецький, щоправда після розіграшу ауту Юрій зрізав м'яча у власні ворота - 1:2. Отож, за розвитком подій повторювався сценарій минулорічної гри. Нагадаємо, тоді франківці також забили першими, потім по перерві двічі пропустили, в середині другого тайму рахунок зрівняли, а за 6,5 секунд Сендецький міг принести перемогу «Урагану», однак пробив поруч зі стійкою воріт. Зараз же господарі продовжувати тиснути, але пробити голкіпера вдалося лише наприкінці зустрічі.

Незважаючи на тотальну перевагу «Урагану» у другому таймі (кілька хвилин поспіль м'яч не переходив з одеської половини майданчика), слід виокремити впевнену гру капітана «Марріона» Павла Цибенка, котрий рятував свою команду у всіх можливих і неможливих ситуаціях. Бажання забити гол просто зашкалювало у гравців івано-франківської команди, але як зазначив після гри наставник «Урагану» Сергій Гупаленко «руйнувати завжди легше, аніж створювати». Тож усі сили «марріонівці» кинули на захист власних воріт, дозволивши господарям грати першим номером.

Майже без змін другий тайм провів Федір Пилипів, котрий провів поки що свою найкращу гру у футболці «Урагану». Скільки моментів втратили лише Павлюк з Куликом - і не перелічити Не фарт - і все тут! Однак на 36-й хвилині затяжна атака франківців завершилась влучним ударом Андрія Паршикова, а Гавриленко підправив м'яча у сітку воріт - 2:2. Одного автоголу у матчі цілком вистачило, тому до протоколу занесли прізвище Паршикова, а потім арбітр Соболевський червоною карткою «нагородив» запасного голкіпера «Урагану» Корнєєва, котрий дуже емоційно радів забитому голу.

Пробити Цибенка ще бодай один раз чи заробити право на дабл-пенальті (з 34-ї хвилини «Марріон» захищався з п'ятьма фолами) «ураганівці», незважаючи на божевільний натиск, нестримне бажання та шалений підтримку трибун, так і не змогли. Проте заслужили схвальні відгуки, оплески публіки і, як виявилось трохи згодом, залишились на першому місці у турнірних перегонах. Принаймні на цілий місяць...

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ спеціально для www.futsal.sport.ua.

«УРАГАН» (Івано-Франківськ) - «МАРРІОН» (Одеса) - 2:2 (1:2)

20 вересня. 13:00. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 1000 глядачів.

Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Соболевський (Радомишль).
Ураган: Іжаковський - Павлюк, Паршиков, Валенко, Кулик - Оліщук - Сімка, Ярий, Пилипів, Мартиненко - Сендецький.
Марріон: Цибенко-к - О.Воронін, Костигін, Костюченко, Коваленко - Лужанський, Шамотій, Гавриленко, Вершинін.
Голи: Сімка (4), Паршиков (36) - Костюченко (11), Сендецький (13, автогол).
Вилучення: Корнєєв (36, нецензурні вирази на адресу другого арбітра).

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Исторический сезон Жироны. Команда Цыганкова и Довбика вышла в ЛЧ
Футбол | 04 мая 2024, 21:36 18
Исторический сезон Жироны. Команда Цыганкова и Довбика вышла в ЛЧ

Цыганков и Довбик приложились к суперуспешному сезону

ВИДЕО. Безумное начало матча Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забил
Футбол | 04 мая 2024, 19:43 3
ВИДЕО. Безумное начало матча Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забил

Счет на 3-й минуте открыл Андреас Кристенсен, Артем сразу же ответил

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.