Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 25 мая 2021, 20:51
25828
30

Клуб УПЛ на грани исчезновения. Журналист рассказал инсайд от президента

Игорь Цыганык не исключает, что «Олимпик» исчезнет с футбольной карты

| Обновлено 25 мая 2021, 20:51
25828
30
Клуб УПЛ на грани исчезновения. Журналист рассказал инсайд от президента
ФК Олимпик Донецк. Владислав Гельзин

Журналист Игорь Цыганык в авторской программе Цыганык LIVE рассказал, что один из клубов УПЛ может исчезнуть с футбольной карты:

«Я не исключаю вариант, что «Олимпик» исчезнет. Сложная ситуация. У нас были разные ситуации с Владиславом Гельзиным.

По поводу дисквалификации. Я против того, чтобы были матюки. Я против того, чтобы президенты клубов заходили в раздевалку к арбитрам. 5 лет – это входной билет, это за то, что президент заходит в раздевалку. Если дать ему меньше, то все футболисты и тренеры начнут думать, что так можно делать. И они начнут бегать по тем раздевалках и гонять арбитров. Это будет хаос.

Последний раз, когда я общался с Гельзиным, месяц назад, он говорил, что вполне возможна история, при которой он не будет дальше поддерживать «Олимпик» ни финансово, ни иным образом. Но сейчас другого выхода нет».

Оцените материал
(172)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ОФИЦИАЛЬНО. Черноморец проведет два матча с Шахтером в Киеве
Футбол | 25 апреля 2024, 14:42 7
ОФИЦИАЛЬНО. Черноморец проведет два матча с Шахтером в Киеве

Инициатором переноса игр был одесский клуб

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 14
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

Комментарии 30
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bullyUA
Гаплык Шахтеру. Если Олимпик "исчезнет", тогда в УПЛ попадет Агробизнес.
DICTATOR_UA
Мільйони фанатів Олімпіка зараз в шоці
Golhrenshtanga
Да и с Александрией тоже непонятки
OnlyKharkov
Кто посмел назвать Цыганыка журналистом?
Mr.Frost
"І вони почнуть бігати по тих роздягальнях та ганяти арбітрів. Це буде хаос."- так то воно так, тільки трішечки не так ! Ніхто у нас не ганяє арбітрів за їхнє свавілля ,от і бігають деякі президенти до роздягалень. Викиньте нахрін Бранку з Лучою та збільшіть не зарплатню а відповідальність рефері за "помилки".тоді ніхто не бігатиме!
Vitalik_Medvid
Циганик - це так собі джерело інформації) Проте, якщо це справді станеться, то можна буде сказати, що корумповане суддівство і ті виродки, які це все покривають, знищили команду УПЛ. Саме так - замість того, аби робити усе можливе для підтримки життєдіяльності українських команд, правлячі футбольні чиновники знищують їх. І нехай я терпіти не можу Олімпік, і завжди хотів щоб цієї команди в УПЛ не було, але такі речі повинні ставатись у спортивній боротьбі. А маємо те, що прийшли продажні італійці, які отримують шалені ЗП, і просто стерли команду з футбольної мапи України.
Alex86 1
Мде у нас шо не клуб то или вчера исчез или сегодня или завтра ... за редкими исключениями ... печально, хотя если даже днепр с металлистом утопили в свое время, то шо уж про всякий шлак скажешь
Batya
А навіщо клуби, які не мають НІ ІСТОРІЇ, НІ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ... Обнуліться, зменшіть ФІНАНСОВІ апетити, візьміть, умовіні (Волинь-Верес), (Прикарпаття-Нива), (Карпати-фекалорухи) та ви такі ДЕРБІ отримаєти на виході із переповненими стадіонами, що АПЛ відпочиватиме....
volf2020
Ніхто переживати не буде.
Yass
Кто больше заплатит, тому и продадут место в лиге. Произойдет типа объединение команд Олимпик и , например, Кривбасс. Зеленский же поставил задачу возродить Кривбасс в кратчайшие сроки. Вот и вариант подвернулся.
Oleg Savchuk
Команда грає для фанатів,а цей клуб нащо існує ,в нього є фани??
gvs58
Є люди, які вкладають в футбол і гроші, і душу. Той же Гельзін, створив команду, грав за неї і тягне її, як може. Респект йому! А є павелкі, в якого в очах замість хрусталиків ДОЛЯРИ! І для чого йому ті клуби, він прийшов набити кишені. Ну зникне Олімпік! І що? Йому яка різниця!? Він створить новий клуб P & K, де К перекладається, як корупція. Поки футболом України займаються не фахівці, толку не буде!
лом
Цыга надо в хоккей на вбрасывание ставить))
Milan1990
Капец, из-за того, что тянули Шахтер и брутально убивали команду - может исчезнуть клуб УПЛ! Спасибо, Павелка!
Al Zolo
возможно Минаю пофартит
Владимир Коновалец
Люди добрі! Більшість команд в Україні існують ТІЛЬКИ для відмивання кримінальних грошей! Паханам, які держать команди триста років не потрібен футбол, якби на баскетболі або волейболі можна було відмити більше грошей - весь кримінал спонсорував би ці види спорту! Зробіть порівняння - в Україні самі скандальні федерації - футбольна та хокейна, де крутиться найбільше грошей! Хтось чув колись, щоб були якісь скандали або розбірки в федерації настільного тенісу чи бадмінтону, стрільби з лука або плавання? Робіть висновки.
Interstellar Петрович
Зря он напал на судей. Судья может помочь той команде, которая сама чего-то хочет. Дыряме при Суркисе старшем помогали, но тогда командой руководил Лобановский и команда летела вперед.
Face Control
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
nomad
Надо ехать в Одессу.