Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
6157
27

Анонс матча Карпаты – Металлист

Час набирати обертів

Анонс матча Карпаты – Металлист

Напередодні надпринципового поєдинку 8-го туру Прем`єр-ліги між львівськими «Карпатами» та харківським «Металістом», що відбудеться на стадіоні «Україна» 21 вересня, клубна телестудія «зелено-білих» зафільмувала передматчевий ролик «Час набирати обертів», розміщений на офіційному сайті клубу.

Саме під таким гаслом «Карпати» у неділю вийдуть на гру проти «Металіста». До цього матчу обидва суперник підійшли не в кращому настої. Львів’яни поступилися  в кубковій грі першоліговому ПФК «Олександрія», а «Металіст»  - в Стамбулі так і не зумів уникнути поразки з мінімальним рахунком від «Бешикташу».

На передматчевій прес-конференції головний тренер Олег Кононов зазначив:
- З нетерпінням чекаємо цієї гри. Оскільки попередній матч в Олександрії ми провалили, цей поєдинок дуже важливий в плані результату, щоб гравці почули впевненість в собі. Це найголовніші завдання і цілі. Ми серйозно проаналізуємо матч наших суперників у Кубку УЄФА. Готуємося до матчу з «Металістом» з огляду на наш склад і враховуючи модель гри суперника. Яку схему ми запропонуємо у неділю, я говорити наразі не хочу.

Після травми готується у загальній групі Сергій Пшеничних, який не грав в Олександрії. Під час перерви у Прем’єр-лізі, яку «Карпати» провели на зборах в Угорщині, в таборі «зелено-білих» перебувало чимало новачків. Наразі тренерський штаб дозаявив 26-річного нападника Сергія Кузнєцова, останнім клубом якого був представник першого російського дивізіону «Носта» (Новотроїцьк). В українській вищій лізі Кузнєцов дебютував у 2005 році, коли відіграв 12 матчів за «Ворсклу». Чи буде грати новачок команди Сергій Кузнецов проти «Металіста», залежатиме від нього і від того, як він себе проявить на тренуваннях.

В рамках чемпіонатів України «Карпати» та «Металіст» зустрічалися 18 разів: 4 перемоги львів’ян,5 нічиїх та 9 перемог харків’ян, м’ячі 14-20. Востаннє «зелено-білі» перемагали «жовто-синіх» ще 13 квітня 2003 року, у Львові – 2:0. Загальний баланс  ігор у Львові - 9: +3=2-4, м’ячі 8-6, у Харкові – 9: +1=3-5, м’ячі 6-14.

Матч «Карпат» проти «Металіста» з ініціативи керівництва львівського клубу розсудить польський арбітр Роберт Малек, який стане першим закордонним арбітром Прем’єр-ліги і загалом першим представником Польщі в українських чемпіонатах. Цікаво, що як для «Карпат», так і для «Металіста» це буде перший іноземний арбітр в національних змаганнях. Роберт Малєк народився 15 березня 1971 року у Забже, а нині представляє Шльонську федерацію футболу, яка базується у Катовіце. Малєк за професією є поліцейським і отримав ліцензію ФІФА ще 2001 році, а з 2007 року отримав право обслуговувати матчі на рівні національних збірних. Асистентами Роберта Малєка будуть його земляки Кшиштоф Мирмус та Марцін Ліс, а резервним арбітром – Томаш Мікульскі,

Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

21 сентября, воскресенье
«Карпаты» - «Металлист»
Львов. Стадион «Украина». 17.00
 Арбитр: Р.Малек (Польша)
 Прогноз sport.ua – 1:2
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

НЕВЕРТОН: «Забитый гол за Шахтер? Траоре помог реализовать эту мечту»
Футбол | 20 апреля 2024, 05:45 0
НЕВЕРТОН: «Забитый гол за Шахтер? Траоре помог реализовать эту мечту»

Бразильский вингер горняков прокомментировал победу в матче против «Зари»

Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию
Футбол | 19 апреля 2024, 16:30 8
Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию

Украина завершила сезон на 18-й позиции 5-летнего рейтинга

Комментарии 27
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Smeenfey
2 kryminalist Приехали,теперь значит Белинцона суперклуб! Вот это насмешил..!
Иди делай уроки,юрист..!
И как же ты опредилил,что не сильнее?!? У тебя статистика какая есть,никому неизвестная?!?
Или ты это определил потому,что Металлист их пресовал,и гол нам забили из офсайда?
Любко Любков
kryminalist | 2008-09-21 14:50:41
Нехай Металіст для початку пройде
Нехай Карпати для початку дійдуть до Белінцони і Бешикташу.
fairplay
Как сообщил пресс-службе коммерческий директор ФК "Металлист" Алексей Жуковин, трансляция матча "Карпаты" (Львов) - "Металлист" (Харьков) состоится на канале "Фаворит". Начало матча в 17.00
Пресс-служба ФК "Металлист"
Урааааа! Клуб всё больше радует болел Харькова и области трансляциями! Респект!
ПОБЕДИМ! ВМЕСТЕ С ЛЮБИМОЙ КОМАНДОЙ!
kryminalist
Любко Любков | 2008-09-21 14:42:50 Нехай Металіст для початку пройде нічим не сильніший за Белінцону Бешикташ, а тоді побачим, кому там очко рвуть
Любко Любков
kryminalist | 2008-09-21 12:32:41

Ну щось я не бачу, щоб Металіст приносив очки в єврокубках,
Я взагалі не бучу щоб Карпати хоч якісь очки приносили, хоч десь
Хіба шо свої, порвані, після кожної гри
Лёня Слончик
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kryminalist
Ну щось я не бачу, щоб Металіст приносив очки в єврокубках, а по-друге гра після єврокубкового матчу, а не перед, одним словом, чого ми сперечаємось, в Європі в 2 раза клуби більше грають і ніхто не плаче, і грають набагато краще
Smeenfey
Кстати считаю травмы и эпидемии личные проблемы клуба-
Металлист не переносил бы,а играл дубль! А игра в Европе на общую копилку(как материальную,так и просто престиж)это совсем другое!
А кто не согласен-тот просто дебил!
Smeenfey
Гость(чуть выше) А ты за какой клуб болеешь? Чтоб мы знали болельщики какого клуба тоже ээ.. "піздаболять"!?!
А с Шахтой ты чтото перепутал..!
kryminalist
Я ні в якому разі не виправдовую керівництво Карпат, але що ви хочете від команди, яка просила перенести матч із-за епідемії, а Металісту тоді було начхати, мрвляв є дубль - грайте! Око за око
orl104
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
myroslavmail
2 No13 | 2008-09-20 19:38:49
По перше - НІКОМУ НЕ СЕКРЕТ ЩО ДИМ. - ВЕЛИКИЙ БРЕХУН. По друге Димінського у нас ніхто по великій мірі не розуміє, то він каже що він категорично проти зарубіжних суддів, то йому суддю подавай бо суддівство може зіграти на користь іншої команди, і як тут відповідати за його слова? НЕЗНАЮ! Коротше дивись пункт "По перше"!. А на рахунок суддів... то запит на зарубіжного суддю можна зробити лише 1 раз на коло. Так що кожного матчу запит робити не будем по любому.
PS Мені здається що питання тут зовсім не в футболі. Може щось особисте між Димінським і Ярославським? Це звичайно догадки, але де правда? ...незнаю
fairplay
К Гость | 2008-09-20 21:11:22
Помню помню. Только я имел в виду перенос с 20 по предварительному графику на 21-е. Раз просили дальше, значит надо было, но ничего страшного. Хуже то, что в Турции у нас опорника травмировали. Будет необычный состав, но всё равно победим.
No13
myroslavmail все равно не понятно, что заставило ваш ФК обратиться к зарубежным арбитрам.
Карпаты не доверяют ни одной отечественной бригаде? если так, то следует ожидать, что все матчи львовян будут обслуживать иностранцы по их требованию.
Карпаты заподозрили Металлист в симпатии к нему со стороны украинских судей? В таком случае прошу привести причины таких подозрений.
myroslavmail
Вболіваю за Карпати, але хочу щоб виграв Металіст і то щоб серйозно. Щоб Димінський "наївся"! А на рахунок судді... то скажу так... Харківчани не будьте ослами, перед тим як херню говорити то чатайте всю вас інтересуючу інформацію до кінця. Карпати собі суддю не брали. Його призначила ПЛУ, по запиту Карпат на, що вони МАЮТЬ ПРАВО!
Smeenfey
Карп-МХ 0:1
Наши подустали всё таки...
Smeenfey
Хороша подготовка Карпат к матчу-судью взяли,матч не перенесли- можно теперь и не тренироваться..!
А кстати интересно... А кто заграничному судье,и его ассистентам бабки платит?!? Не ужто УПЛ?! А если платят львовяне,той как же эти судьи будут незаангажированными!?! Не понятно..!
MerCy
кто-нибудь хоть, перед тем как писать кому когда капец, матч Металла против турков видел??? походу нет, а если да, то люди в футболе не далеки. Металл не оставит от карпат и мокрого места, Рыкун в турции почти не играл, Девич по техоньку форму набирает, Тришович вливается не плохо, Гончаржик наверняка сыграет о Жаже я уже молчу. Будет интересно посмотреть на Майдану. В общем держитесь по крепче или бегите по дальше, вам не привыкать - решайте сами
fairplay
Гость | 2008-09-20 13:49:34
Пусть Метаглист даже не едет во Львов. Их уделают по самые помидоры!
----------
Дурень, они уже второй день как там!
kryminalist
Якщо без образ і емоцій, то мій прогноз 0-1, або 0-2. Шансів в Карпат забити гол 20-30 %, а Металіст заб'є однозначно, на жаль між даними командами за рівнем гри, підбором футболістів, менеджментом величезна прірва. Єдина надія, що завтра палка вистрелить, як ФК Львів з ШД