Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2028
1

Контингент - Ураган - 1:4

Бажання зробити подарунок не співпало з можливостями

Контингент - Ураган - 1:4

Ось такий «подарунок» отримали житомиряни  на День міста від єдиного представника Житомирщини, який захищає честь регіону на найвищому рівні! Саме «Контингент» є єдиною командою з ігрових видів  спорту, яка змагається у вищій лізі чемпіонату України з футзалу. Окрім того, житомиряни відкривали новий сезон у рідному місті, і це після впевненої перемоги на виїзді давало надію вболівальникам, а їх було чимало,  і усі вони, повірте, скучили за по-дійсному «живим» футболом, на позитивний результат. Проте...

Після урочистого відкриття нового сезону у Житомирі та  вже традиційної церемонії підняття прапорів суперники почали доказувати справу на ділі - вияснюючи, а хто ж дійсно сильніший? Оскільки, ще раз нагадаємо, і «Контингент», і «Ураган», здобули у першому турі по 3 очки. Перші хвилини поєдинку, вже звично, пройшли  у розіграші м’яча у середині майданчику та атаками представників обох клубів. В ці хвилини у гостей непогано виділялись Ярий Роман, Сімка Андрій та Едуард Кулик. Проте, їхнім ударам не вистачало влучності, а коли «шкіряний» снаряд і летів у ствір воріт, то неодмінно потрапляв у руки житомирського кіпера Віталія Проценка. На активні  дії «Урагану» господарі  відповіли сильними, але неточними ударами Михайла Романова та Анатолія Доманського. Але й Олег Їжаківський на останньому рубежі був «непробивним».

А на 18-й хвилині поєдинку було забито перший гол. На превелике розчарування житомирських вболівальників саме їх «улюбленці» пропустили цей м’яч. Після сильного удару Андрія Сімки, м’яч потрапив до його партнера Олександра Оліщука, і чи то рикошетом, чи не дуже сильним ударом, розійшовшись із гравцями «Контингенту», потрапив у сітку воріт Віталія Проценко.

Останні хвилини першого тайму житомиряни намагалися відновити рівновагу, але усі їх атаки зустрічали міцний опір івано-франківців.

Друга половина гри розпочалася із фолів і вже до 30-ї хвилини прикарпатці мали у своєму «активі» 4 фоли. А до цього їх знову неодноразово виручав голкіпер. З дальньої відстані вистрілювали Морозов та Романов. А після удару Литвиновського гостей врятував каркас воріт.

Серед житомирських вболівальників почувся невдоволений гомін «Не фартить нашим хлопцям». А потім  спрацювала стара футбольна істина: «Не забиваєш ти - забивають тобі!». 31-а хвилина: після швидкої контратаки гостей на ворота Проценка вийшов Едуард Кулик і послав м’яч точно в ціль.

По тому, житомиряни знову притисли суперника до воріт, але цей день був за «кіпером» «Урагану» Олегом Їжаківським, який відбивав м’яча будь-якою частиною тіла. За дві хвилини до кінця поєдинку, після розіграшу кутового, гравці «Контингенту» обрізались у середині майданчика, і, підхопивши м’яча, Андрій Паршиков втретє примусив Проценка виконувати неприємну процедуру.

Щоправда, одразу після цього голами у свої ворота обмінялись Федір Пилипів та Сергій Литвиновський (гравці «Урагану» та «Контингенту», відповідно).  Остаточний рахунок гри 1:4 і прикарпатці увозять з Житомира три очки.

Франц ГРАБОВСЬКИЙ, спеціально для www.futsal.sport.ua

«Контингент» : Проценко - Романов, Демешев, Доманський, Киришун - Піхоцький, Морозов, Литвиновський, Мухін - Коваль, Саківський.
«Ураган»: Їжаківський - Паршиков, Кулик, Павлюк, Мартиненко - Кіндратів, Сімка, Ярий, Пилипів - Сендецький.
Арбітри: Зорін (Жовті Води), Король (Донецьк)
Голи: Пилипів (Ураган, 39, аг) - Оліщук (18), Кулік (31), Паршиков (38), Литвиновський (Контингент, 39, аг).

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА 

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»
Футбол | 19 апреля 2024, 08:45 5
Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»

Экс-форвард «Челси» выступил в защиту украинца

Экс-чемпион мира рассказал, что произошло во время спарринга с Фьюри
Бокс | 19 апреля 2024, 15:36 0
Экс-чемпион мира рассказал, что произошло во время спарринга с Фьюри

Джей Опетайя отрицает, что отправил Тайсона на настил ринга

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ssvitlana
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил