Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1081
0

БУБЕН: «Ставимо тільки максимальні завдання»

Президент НФК «Ураган» (Івано-Франківськ) Олександр БУБЕН про завдання команди на новий сезон

БУБЕН: «Ставимо тільки максимальні завдання»
Після домашньої перемоги над сумським «СумДУ-Артмотором» (4:1) у стартовому матчі 2-го туру чемпіонату України президент івано-франківського клубу Олександр БУБЕН завітав на післяматчеву прес-конференцію і охоче відповів на запитання журналістів та вболівальників «Урагану». Деякі з них пропонуємо до вашої уваги.
 
- Які враження залишила дебютна гра «Урагану» у новому сезоні 2008-09 рр. на оновленому майданчику?
- Перший тайм мені особисто було цікаво дивитися, бо я дивився його більше як вболівальник, а не як президент клубу. А от другий тайм був в певній мірі провалений, і я, відверто кажучи, сумував на трибуні. Гадаю, ми зробимо висновки і такої провальної гри, як у другому таймі, більше не буде. Але в цілому, ми перемогли і саме на цьому треба акцентувати увагу.
 
- Кілька слів про новачків команди?
- Думаю, що кожен з вболівальників побачив у грі новачків нашої команди. Єдиний з новобранців, хто не потрапив у заявку на гру, це - Сергій Мартиненко. Сьогодні ми могли побачити нестандарті дії на майданчику Едуарда Кулика, зокрема його ефектний гол. Федір Пилипів у захисті зіграв надійно, та й і у нападі непогано загострював гру, фактично сам «зробив» четвертий гол і віддав останній пас. Андрій Ткачук міг декілька разів влучно завершити свої моменти. Тож я гадаю, що новачки команди - це те посилення, на яке ми розраховуємо у цьому сезоні.
 
- Які завдання стоятимуть перед «Ураганом» нинішнього сезону?
- Завдання - самі амбітні, тому що багато ресурсів зараз вкладено під час міжсезоння у трансфери та модернізацію майданчика. Тому ми б хотіли до Івано-Франківська привезти і Кубок України, і чемпіонські медалі. Тому, починаючи з цього сезону, будемо надалі ставити саме такі максимальні завдання.
 
- Щодо модернізації ігрового залу, яким ви бачите його у кінцевому варіанті?
- Ми би хотіли зробити манеж Коледжу фізвиховання більш комфортнішим та затишним як для команди, так і для вболівальників. З ініціативи баскетбольної «Говерли» незабаром може з'явитись кілька невеликих розкладних трибун. Ми встановили додаткове освітлення, тобто усі вимоги для телебачення виконані - по люксам воно відповідає нормальному рівню. Залишилося лише перемагати на такому майданчику. Сьогодні ми побачили, що це нове паркетне покриття є щасливими для нашої команди. Принаймні, перший тайм це довів. Так що, вдома ми будемо грати лише на перемогу.
 
- Яка перспектива запланованого будівництва спорткомплексу в Івано-Франківську?
- Це мабуть питання не до мене, але можу відповісти, що перспектива є. Коли він буде закінчений - мені не відомо, знаю, що це буде не дуже швидко. Але я не хотів просто говорити про один комплекс, потрібно говорити про низку заходів, які б дозволили розбудувати в нашому місті інфраструктуру ігрових майданчиків. Ми вже це обговорювали і на рівні міністерства, і на рівні губернатора, оскільки потрібна державна програма якихось типових ігрових залів в кожному обласному центрі. До того ж потрібно залучати і приватний капітал для їхнього будівництва. Зараз ви самі побачите: як тільки прийдуть холоди - черги будуть стояти, щоб просто прийти побігати в футбол у критому залі. Якщо з розумом підійти до цього проекту, маю на увазі по відведенню землі під будівництво, то це може бути досить нормальним, прибутковим бізнесом.
 
- Сьогодні на матч прийшло дуже багато людей. Що ви можете сказати про вболівальників клубу, який стає дедалі більше…
- Мені дійсно сподобалася та тепла атмосфера, яка була під час гри. Загалом, в Івано-Франківську вміють вболівати, вміють підтримувати улюблену команду. Скільки ми вже були на виїзних матчах у різних містах - такої кількості людей практично ніде не збирається, хіба що в Харкові. Так що - так тримати! А ми у свою чергу будемо робити кожен наш домашній матч цікавішим, видовищнішим у плані ігрових моментів тощо. Окрім того, адміністрація клубу буде всіляко підтримувати наш фанівський рух «Урагану».

НФК «Ураган»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спустя 41 год. Определена 4-я команда АПЛ, которая вышла в Лигу чемпионов
Футбол | 15 мая 2024, 07:01 12
Спустя 41 год. Определена 4-я команда АПЛ, которая вышла в Лигу чемпионов

Астон Вилла не опустится ниже 4-го места после поражения Тоттенхэма в матче с Ман Сити

Куртуа может внезапно покинуть Реал. Тибо имеет соблазнительные предложения
Футбол | 15 мая 2024, 06:55 0
Куртуа может внезапно покинуть Реал. Тибо имеет соблазнительные предложения

Звездным вратарем интересуются клубы из Саудовской Аравии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.