Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1847
0

Ураган - СумДУ-Артмотор - 4:1

Для перемоги вистачило одного тайму

Ураган - СумДУ-Артмотор - 4:1

Свій п'ятий сезон у вищій лізі івано-франківський «Ураган» розпочав з впевненої домашньої перемоги. Першими оцінити новий паркет на майданчику місцевого коледжу фізвиховання, що був заповнений майже вщерть, отримали нагоду футболісти «СумДУ-Артмотора». Матчі з сумською командою завжди давалися івано-франківцям непросто. Так було до звітної гри, точніше до середини першого тайму, коли гості пропустили три голи...

А розпочали поєдинок обидві команди досить активно, вже в дебюті обмінявшись непоганими ударами по воротах. На 4-й хвилині господарі відкрили лік забитим м'ячам. Пилипів зі штрафного з семи метрів потужно вистрілив повз стінку, Хавренко прийняв удар на себе, а м'яч відскочив на неприкритого Кіндратіва, котрий і забив перший гол «Урагану» у новому сезоні - 1:0. Не встигли вболівальники як слід порадіти, коли вже за кілька секунд Кулик потрапив у обійми партнерів по команді, точно пробивши з лівого флангу - 2:0. Пройшло ще чотири хвилини, і Валенко сильним дальнім ударом в ближній кут змусив втретє капітулювати Хавренка - 3:0. Нокдаун!

Хвилинний тайм-аут мав би привести до тями підопічних Сергія Пєсоцького, однак івано-франківці спіймали справжній кураж. Спершу Кулик вийшов на побачення з Хавренком, але не зміг перекинути голкіпера. Потім Ткачук пробив у кількох сантиметрах від стійки, а згодом і Ярий поцілив у штангу. Поміж тим, і в гостей було кілька нагод забити, та Корнєєв двічі врятував команду, а Бурдюг, підправляючи м'яча п'яткою, так само влучив у штангу. Четвертий гол «Урагану» організував Пилипів - Федір відібрав у суперника м'яч в центрі, пройшов лівим флангом і не пожалкував віддати гольову передачу Сімці, котрому залишилось тільки підставити ногу - 4:0. Справу зроблено?

На перерву команди пішли з різним настроєм, тому й не дивно, що обом тренерам довелось знаходити своїм гравцям абсолютно протилежні слова. Сумчани затримались в роздягальні трохи довше, і на другий тайм «СумДУ-Артмотор» вийшов зовсім іншою командою. На 24-й хвилині Карацюба прострілив на правий фланг, де Білоцерківець з кількох метрів переграв Корнєєва - 4:1.

Як виявилось, це був лише епізод і останній гол у матчі. Івано-франківці свідомо віддали ініціативу супернику, сподіваючись на контратаки, однак на завершальній стадії трохи не вистачало точності та гостроти. Сімка не влучив у ворота з чотирьох метрів, а на передостанній хвилині Хавренко продемонстрував блискучу реакцію, витягнувши м'яча з дев'ятки після пострілу Пилипіва.

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ, спеціально для www.futsal.sport.ua

«Ураган» - «СумДУ-Артмотор» - 4:1

«Ураган»: Корнеев - Паршиков, Валенко, Кулик, Ткачук - Павлюк - Киндратив, Симка, Ярый, Пылыпив - Сендецкий. 
«СумДУ-Артмотор»: Хавренко - Брацылов, Колесник, Бурдюг, Саенко - Карацюба, Лебедь, Белоцерковец, Песоцкий.  
Арбитры: Коваленко (Донецк), Бельков (Макеевка)
Голы: Киндратив (5), Кулик (6), Валенко (9), Симка (18) - Белоцерковец (24)

Удары (в створ): 14 (7) - 14 (7)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.