Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
2290
0

Дніпропетровськ хоче грати у Вищій лізі

Те, що самобутній колектив «Дніпровські вовки» переживає не кращі часи, ні для кого не секрет

Дніпропетровськ хоче грати у Вищій лізі

Про це свідчить бодай той факт, що у минулій першості команда не здобула жодного очка (але при цьому нерви фаворитам попсувала). Щоправда, про високі досягнення у Дніпропетровську поки що не мріють. Насамперед клуб займається вихованням своїх молодих хокеїстів (так у новому чемпіонаті України серед дитячих команд прийматимуть участь юні дніпропетровці 1997 р.н.).

Але якщо з дитячим хокеєм у Дніпропетровську все більш-менш непогано, то свого представника у Вищій лізі місто може втратити. Пояснює ситуацію президент клубу та голова Дніпропетровської обласної федерації хокею Едвард Анатолійович Сартан.

- Пане Сартан, чи існує можливість виступу дніпропетровської команди у Вищій лізі?
- Вірогідність виступу «Дніпровських вовків» у Вищій лізі складає 50 відсотків. Проблема у нас класична для всього українського хокею – відсутність стабільного спонсора. Зараз ми ведемо переговори з кількома потенційними партнерами і сподіваємось, що до середини вересня зможемо вирішити цю проблему. Бажання грати у Вищій лізі у нас величезне, але, нажаль, не все залежить від нашого бажання.

- Крім цього ви плануєте заявити команду до першої ліги…
- Дніпропетровськ буде представлений у першій лізі – це я вам гарантую. Нещодавно відбулося об’єднання команд «Метеор» та «Придніпровськ» і тепер ми підбираємо назву для нового колективу.

- Раніше повідомлялось, що окрім «Метеора»/«Придніпровська» у першій лізі виступатиме ХК «Пірати».
- Так, у «Піратів» були наміри виступати у першій лізі, але я не володію ситуацією у цьому клубі, тому не можу стверджувати щодо їх остаточної участі у чемпіонаті.

- А де керівництво «Метеора»/«Придніпровська» буде шукати гравців для виступу у чемпіонаті?
- За цю команду гратимуть представники Дніпропетровщини (в тому числі й кілька місцевих гравців «Дніпровських вовків»). Тож основну ставку будемо робити на власних вихованців. Серед них будуть як молоді так і досвідчені виконавці.

ФХУ

хоккей
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.