Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1294
0

Жіноча збірна України розпочинає відбірний турнір до Євро

Збірна України розпочинає боротьбу за путівку на чемпіонат Європи-2009, який відбудеться у Латвії

Жіноча збірна України розпочинає відбірний турнір до Євро

Суперниками нашої команди по групі А кваліфікаційного турніру будуть збірні Великобританії, Німеччини, Литви та Ізраїлю.
 
Збірна Великобританії, яка виступає об’єднаною командою у зв’язку з підготовкою до лондонської Олімпіади-2012, у минулому році виборола право виступати у дивізіоні А. Збірна досить впевнено пройшла турнірний шлях у груповому турнірі дивізіону Б і здолала збірну Голландії у серії за право виходу до дивізіону найсильніших. Великобританія впевнено позбувається статусу європейського баскетбольного узбіччя і ставить перед собою все вищі задачі. За регламентом до фінальної частини Євро-2009 потраплять по дві кращих команди з кожної групи + одна краща третя збірна.
 
Для того, щоб якнайкраще виступити у кваліфікації, збірна України провела дуже насичену підготовку. Українки зіграли спаринги з молодіжною збірною у червні, потім провели тренувальний збір у Словенії. Далі підопічні Володимира Брюховецького взяли участь у міжнародних турнірах у Латвії, Туреччині і у Польщі. Усього вони зіграли біля десяти матчів.
 
Останнього разу путівку до фінальної частини чемпіонату Європи збірна України, яка у 1995 році завоювала титул найкращої на континенті, виборювала 2003 року.
 
Перший матч відбірного циклу проти Великобританії збірна України проведе 13 серпня у спорткомплексі «Меридіан». Початок матчу о 18:00, вхід вільний.
 
Запрошуємо шанувальників баскетболу підтримати нашу команду.

Федерація баскетболу України

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.