Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
6441
36

Анонс матча ФК Львів – Шахтар

Новачка екзаменуватиме чемпіон

Анонс матча ФК Львів – Шахтар

У неділю на стадіоні «Україна»  ФК «Львів», який за підсумками змагань у першій лізі виборов одну з двох путівок до Прем’єр-ліги, у стартовому турі прийматиме чемпіона, володаря Кубка та Суперкубка країни донецький «Шахтар».

За словами головного тренера львів’ян, одного з кращих бомбардирів  в історії львівських «Карпат» Степана Юрчишина, кістяк команди зберігся. Натомість сенсаційно поповнив ряди «синьо-золотих» досвідчений екс-динамівець та гравець збірної України Владислав Ващук, взято в оренду півзахисника Івана Котенка з дніпропетровського «Дніпра». Виступатиме за горожан і один з кращих бомбардирів першої ліги Дмитро Гордієнко, а також захисник Олександр Жданов, який повернувся в ФК «Львів» з ФК «Княжа» (Щасливе). Під час міжсезоння, яке підопічні Степана Юрчишина провели в Трускавці, вони зіграли чималу серію контрольних матчів, яка завершилась сенсаційним розгромом представника Донбасу маріупольського «Іллічівця». Проте всі розуміють, що товариська гра це товариська гра, і шапкозакидацького настрою бути не може.

Гравці ФК «Львів» проглядали дії свого суперника у грі за Суперкубок, намагалися вивчити слабкі та сильні сторони «Шахтаря», у якого на відміну від горожан два рівноцінних склади. Проте Степан Юрчишин впевнений, що немає суттєвої різниці з ким грати. Гравці налаштовані повністю викладатися на полі з кожним суперником і намагатимуться в стартовому матчі гідно виступити перед своїми уболівальниками.

Залишається додати, що обслуговуватиме недільну гру 46-річний головний арбітр Володимир Сіренко, який у вищій лізі провів 10 матчів за участю «Шахтаря»: 8 перемог донеччан, 1 нічия та 1 поразка, баланс м’ячів 27-11.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

20 июля, воскресенье
ФК «Львов» - «Шахтер»
Львов. Стадион «Украина». 19.00
ТВ-трансляция на ТРК «Украина»
 Арбитр: В.Сиренко (Симферополь)
 Прогноз sport.ua – 0:2
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.