Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1182
0

СОСНОВСЬКИЙ: «Усі наші боксери рвуться в бій»

Чимало фахівців напередодні ХХІХ Літніх Олімпійських ігор покладають надії на збірну України з боксу

СОСНОВСЬКИЙ: «Усі наші боксери рвуться в бій»

Попри втрату Ісмаїла Сіллаха, семеро наших боксерів претендують на пекінські медалі. Про підготовку та останні новини з табору нашої боксерської збірної розповів головний тренер команди Дмитро Сосновський.

- Підготовкою боксерів я задоволений: готуємося по плану, ніяких зривів не відбувається. Боксери набирають форму перед головними змаганнями чотириріччя. Тренувальний збір, який відбудеться з 14 по 30 липня на Олімпійській базі в Кончі-Заспі, буде важливим у плані підготовки до Олімпіади. Настрій команди хороший, хлопці рвуться в бій.
Зараз наші боксери відпочивають у Моршині. Був такий задум, щоб у цьому курортному містечку Львівщини вони не боксували, а підтримували свою форму і виконували необхідні вправи для техніки ведення бою, бо в Кончі-Заспі їм доведеться вже більше стояти у парах, займатись тактико-технічною підготовкою.

- Турніри братів Кличків та Ахмета Комерта були останньою серйозною практикою для ваших підопічних?
- Так, підготовчих турнірів у нас вже не буде. Як на київському турнірі, так і на турецькому ми виступили вдало (2 золоті, 3 срібні та 1 бронзова медалі).

- З чим пов’язано те, що перед фінальними боями ви зняли зі змагань Сергія Дерев’янченка та В’ячеслава Глазкова?
- Вони провели до цього багато поєдинків на різних турнірах. Це було тактичне рішення.

- Те ж стосується, мабуть, і Василя Ломаченка, який взагалі не боксував?
- Так. Він у нас один із наймолодших в команді, срібний призер чемпіонату світу в Чикаго, дуже талановитий та здібний боксер. Через це ми дозволили йому працювати за індивідуальною програмою. У нього батько - тренер, тож у них є своя система підготовки.

- Георгій Чигаєв свої два останні турніри виграв. Чи можна вважати, що перед Олімпіадою він виходить на пік своєї форми?
- Набирає форми не тільки він, а й уся команда. Вважаю, судити про пік форми спортсмена по турнірах важко, адже з Олімпійськими іграми їх не порівняти.

- Місце Сіллаха у вазі до 81 кг дістанеться Дмитру Смагулі?
- Важко сказати. Є дуже хороший спортсмен В’ячеслав Шабранський з Житомира, чемпіон Спартакіади України, є також хороший боксер із Харкова Дмитро Булгаков...

Богдан ПАСТЕРНАК 

Високий Замок

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.