Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 26 марта 2020, 17:04
758
1

Блогери проти футболістів у турнірі з FIFA 20

Хто переможе

| Обновлено 26 марта 2020, 17:04
758
1
Блогери проти футболістів у турнірі з FIFA 20

26 березня стартує Кубок з FIFA20, в якому візьмуть участь не тільки професійні футболісти, а й зірки, блогери та спортсмени.

У прямому ефірі ми побачимо, як гравці з джойстиками у руках змагатимуться один з одним у матчах на виліт, починаючи з 1/8 фіналу. У режимі віртуальної гри визначиться чемпіон турніру з призовим фондом у 5000 доларів.

Участь у Кубку вже підтвердили футболісти донецького Шахтаря, чернігівської Десни, донецького Олімпіка, полтавської Ворскли і луганської Зорі, а також добре знайомі своєю багатотисячною аудиторією Kyivstoner, Андрій Бєдняков, Олександр «Фоззі» Сидоренко, Олег Верняєв, Томаш Кудрявий і Пазич. Вишенькою на торті стане протистояння у турнірі прекрасних дівчат: матч між Дашею Астаф’євою і Олександрою Лободою!

Live-трансляції матчів дивіться на YouTube-каналі FootballHub, а все, що залишилося за кадром – у соціальних мережах учасників.

Експерти Parimatch вже оцінили шанси гравців у кожному матчі, а також назвали ім’я того, хто швидше за все переможе у фіналі – переходьте на лінію.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Сергей Кенев
Всё хорошо.А где голы барышни????????????