Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4654
7

Справжнє диво від «Тайму»

Візит новоспеченого чемпіона України до Львова видався фатальним

Справжнє диво від «Тайму»

Візит новоспеченого чемпіона України до Львова видався фатальним для «шахтарів». Для донеччан цей матч вже не мав ніякого турнірного значення, а от «Тайму» щоб ще поборотись за бронзові медалі потрібна була лише перемога. І львів’яни вийшли на гру просто із фантастичним настроєм.

«Таймівці» з перших хвилин насіли на ворота Сухомлинова. Відразу Москвін завдав небезпечного удару, але м’яч пролетів мимо воріт. А на 4-й хвилині господарі відкрили рахунок. Цибик прострілив і Кудінов із 2-х метрів переправив м’яч у ворота. Після пропущеного голу «гірники» оживились. Фумаса кілька разів загрожував володінням Іваняка, але ніяк не міг влучити у рамку воріт. На 9-й хвилині прикру травму отримав основний воротар львів’ян Іваняк, і замість нього у гру вступив Русецький. Але навіть це не сколихнуло впевненості господарів. На 11-й хвилині лише штанга врятувала гостей від другого пропущеного м’яча після удару Яцишина. А через кілька хвилин Кольцун був першим на добиванні і подвоїв рахунок. Пройшло ще дві хвилини, як Москвін наважився на дальній удар і влучив – 3:0.

Головний тренер «Шахтаря» Олег Солодовник вирішив змінити воротаря, і замість Сухомлинова вийшов Максименко. Але, забігаючи наперед, слід сказати, що такий хід не врятував гостей від ганьби. Фортуна у цей день була повністю на стороні господарів. На початку другого тайму львів’яни реалізували вихід 2 в 1 і Ткачук забив четвертий гол. А згодом після прострілу Цибика Андрій оформив дубль. Після п’ятого м’яча команда повністю відійшла у захист. Донеччани весь час атакували намагаючись забити хоча б гол престижу. І все-таки Мансуров після навісу з кутового один м’яч відігрує. «Гірники» продовжують атакувати. Москвичов влучає в штангу, а після удару Вассури львів’ян рятує Русецький.

На 36-й хвилині Москвичов виходить п’ятим польовим. І що ж робить Гончаренко? А головний тренер тайму робить «хід конем», він також знімає воротаря і «Тайм» забиває ще два голи чемпіону України. Останні дві хвилини усі уболівальники без перестанку аплодували «Тайму», який показав зразковий футзал.

«Тайм» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк) – 7:1
Голи:
Кудінов, 4; Кольцун, 14; Москвін, 17; Ткачук, 25, 29; Брунько, 39; Цибик, 40 – Мансуров, 31
«Тайм»: Іваняк (Русецький, 9) – Кольцун, Баландюх, Москвін, Ткачук – Брунько, Цибик, Чепель, Кудінов – Яцишин, Радько
«Шахтар»: Сухомлинов (Максименко, 18) – Камеко, Мансуров, Ткаченко, Пилипів – Юнаков, Мірошник, Вассура, Фумаса – Москвичов, Тіаґу

Андрій ТКАЧУК (гравець «Тайму»):
– Попри нашу перевагу у голах, команда діяла впевнено. Найскладнішим періодом гри був період, коли ми вигравали у 4 м’ячі.

– Через що сталася така ситуація?
– Те, що не вдавалося вигравати у суперника, – наші проблеми. Але за рахунком ми відчували свою силу. Особливо відчутно було, коли вигравали в команди з рахунком 4:0.

– Перевага львівської команди відчувалася?
– Однозначно. Ми підсіли фізично на початку зустрічі, відновити дихання вдалося. Але суперник розклеївся, і ми зуміли продемонструвати свої можливості.
 
Федір ПИЛИПІВ (гравець «Шахтаря»):
– На всі сто відсотків ми не налаштувалися на гру. Потрібно було серйозніше підійти до цього поєдинку. Тому й програли.

– На цей матч гравці «Шахтаря» вийшли у чемпіонському статусі...
– Це якраз те, про що ви говорите... Не потрібно було розслаблятися. Ми розуміли, що у Львові грати непросто, тому все зробили  задля позитивного рахунку. Однак дещо втратили концентрацію...

– Яке враження справив на вас «Тайм»?
– Дуже сильна команда. З хорошим тренером. Якщо відверто, то львівські футзалісти зловили нас на помилках і «розірвали» «Шахтар». Все закономірно. Ми були слабшими.

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 19:15 8
6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде

Коко Гофф неожиданно легко уничтожила Аранчу Рус на грунте

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
jala08
Гость 2008-05-23 19:18:40 правильно, їх треба присажувати на місце)))
jala08
Гость: є така штука, як жаба... і цим все сказано)
jala08
Зайдіть на сайт Шахтаря і почитайте коментар! Тоді нікому нічого доказувати не треба буде! Тайм зіграв свою кращу гру, а Шахта, в свою чергу, не змогла протистояти, не дивлячись на те, що привезла перший склад і трьох бразильців!
А загалом, почитайте останній коментарій Пилипіва!
jala08
Зайдіть на сайт Шахтаря і прочитайте коментар!
В цій грі Тайм був кращий і Шахта просто нічого не могла зробити не дивлячись на те, що привезли з собою трьох бразильців!
jala08
Уявіть, у вас завдання на сезон: не програти жодної гри! За виконання завдання Шахта получає шалені преміальні!
А тепер уявіть: позор, преміальних нема і ще й до того знята зарплата!
Тим більше, що нема куди гроші тратити, тільки купувати ігри?!
Львівяни - не одесити!!!
А то що вам завидно, це ваші проблеми і тримайте завість при собі! А ті, хто були на грі, ті знають, що перемога - заслуга Тайму і Гончаренка! Ви навіть гри не бачили, а пишите всякі дурниці!
jala08
Матч був чудовий, хлопці виклались на всі 100%. Молодці!