Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

ITF
| Обновлено 21 апреля 2019, 17:06
4461
5

Лопатецкая проиграла финал турнира ITF в Италии

В финале украинка уступила голландской теннисистке Аранче Рус

| Обновлено 21 апреля 2019, 17:06
4461
5
Лопатецкая проиграла финал турнира ITF в Италии
БТУ. Дарья Лопатецкая
В итальянском городе Санта Маргерита ди Пула завершился турнир серии ITF World Tennis Tour с призовым фондом $25,000. В финале  украинская теннисистка Дарья Лопатецкая проиграла в трех сетах голландке Аранче Рус, посеянной под вторым номером.

 ITF World Tennis Tour 2019

Санта Маргерита ди Пула (Италия)

Финал
 
Дарья Лопатецкая (Украина) – Аранча Рус (Нидерланды, 2) – 7:6 (7:2), 3:6, 1:6
 
Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vit-2
Вітаю з успішним турніром для Даші. Тим більше це перший турнір на грунті.
А на рахунок програного фіналу для українки, то Аранча Рус це зовсім не ноунейм, на цьому турнірі вона посіяна під 2-им номером. Даша грає в більш атакуючий теніс, ніж нідерландка. Може десь терпіння і сил не вистачило українці щоб здобути загальну перемогу. Дивним чином 2 поспіль дні (вчорі і сьогодні) Даша усі 6 зіграних сетів починала з фори суперниці, програючи за геймами як мінімум 0-2.
4 поспіль виграних фінали ITF-25 в поточному році для Даші звісно було б дуже добре, але програні матчи це не поразки, а лише шлях через наполегливі тренування для ще більших перемог у майбутньому. Багато ми бачили прикладів що зіркова хвороба робила з юними дівчатами після їх перших вагомих успіхів, а так після програного фіналу буде в Даші стимул працювати, прогресувати і надалі.
Здоров'я Даші і усім нашим дівчатам у поточному році на грунті, траві і харді, тоді й успіхи українок не забаряться.
vizuals
Програла дуже непростой дорослой тетенке. Я бы на результат особо не зважав. Даша имеет колоссальный потенциал. Напомню, девочка родилась в 2003 году, Рус - в 1990-м
AlexMatroskin
Все-равно Даша молодец !Столько турниров тянуть в течение года ...
Болеем за нее и верим в ее победы !
vit-2
Ну і ще коментар по грі: стартуючи з 2-го сету з традиційних 0-2, Даша чудовою свічкою на прийомі на брейкпойнті зробила рахунок 3-2 на свою користь. Що сталось далі з українкою важко сказати, бо мусив піти з дому проголосувати і кінцівку гри вже не додивився. Не думаю що грунт це улюблене покриття для Даші, виглядає, що вона більше любить швидші покриття, але для досягнення успіхів в професійному тенісі їй доведеться тримати марку і не опускатися нижче певного рівня на усіх покриттях, звісно ж краще виступаючи на швидких кортах.
Uria Lug
Впервые вчера увидел игру Маши. Наскоко я понимаю, что своя подача, это большое преимущество над соперницей, но она половину их проиграла. С таким подходом выигрывать в теннисе будет сложно.