Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
624
0

Мунтян звернув увагу на Львів

Головний тренер молодіжної збірної України викликав чотирьох новачків

Мунтян звернув увагу на Львів

Напередодні товариських матчів проти Німеччини та Білорусі до складу молодіжної збірної України було викликано чотирьох новачків, троє з яких мають львівську прописку. Загалом, виконуючий обов’язки наставника «молодіжки» Володимир Мунтян запросив 20 футболістів, що розпочнуть підготовку до майбутніх спарингів у понеділок, 19 травня, на базі в Конча-Заспі.

Квартет новачків
Голова Комітету національних збірних ФФУ Володимир Мунтян, що за відсутності офіційно призначеного наставника готує молодіжну збірну до завершального етапу відбірного турніру Євро-2009 (U-21), продовжує шукати достойних кандидатів для посилення гри команди. Досвідчений тренер знову запросив виключно виконавців, які народилися 1988 року й матимуть змогу виступати в кваліфікації Євро-2011 (U-21). Серед них − четверо дебютантів: голкіпер львівських «Карпат» Андрій Новак, його одноклубник-захисник Андрій Гурський, півзахисник ФК «Львів» Валерій Федорчук та нападник охтирського «Нафтовика-Укрнафти» Вадим Антіпов. До слова, львівські новачки, на відміну від Антіпова, до цього не викликались навіть до юнацьких і юніорських команд України.

Брат за брата
Зауважимо, що до складу збірної повернувся захисник дніпропетровського «Дніпра» Павло Пашаєв, котрий нещодавно відновився після важкої травми. До речі, в Конча-Заспі він долучиться до свого рідного брата Максима, який нині захищає кольори криворізького «Кривбаса» і, між іншим, в «молодіжці» носить капітанську пов’язку. Натомість, через пошкодження збір пропускають захисник «Дніпра» Євген Баришніков та півзахисник харківського «Металіста» Антон Поступаленко.

Відкрите тренування
На 20 травня заплановане відкрите вечірнє тренування команди, під час якого представники ЗМІ матимуть змогу поспілкуватися з наставниками та гравцями. А вже наступного дня «молодіжка» вилетить до Німеччини, де 23 травня в містечку Вільгельмсгафен проведе спаринг з місцевими однолітками. Повернувшись до Києва, «синьо-жовті» вже 26 числа вирушать до Гомеля. Там, 27 травня, наші хлопці поміряються силами з командою Білорусі.

Склад збірної України:
Воротарі:
Андрій Новак («Карпати» Львів), Антон Каніболоцький («Дніпро» Дніпропетровськ);
Захисники: Андрій Григорик («Іллічівець» Маріуполь), Володимир Чеснаков, Сергій Вовкодав (обидва − «Ворскла» Полтава), Олексій Курилов, Євген Селін (обидва − «Металіст» Харків), Андрій Гурський («Карпати»), Павло Пашаєв («Дніпро»);
Півзахисники: Максим Пашаєв («Кривбас»), Володимир Бідловський, Олег Голодюк (обидва − «Карпати»), Єгор Лугачов («Спартак» Москва, Росія), Микола Морозюк («Динамо» Київ), Дмитро Льопа («Дніпро»), Валерій Федорчук (ФК «Львів»);
Нападаючі: Віталій Жеребцов (ФК «Харків»), Олександр Лисенко («Арсенал» Київ), Антон Макаренко («Аугсбург», Німеччина), Вадим Антіпов («Нафтовик» Охтирка).

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.