Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 16 марта 2019, 18:26
907
0

Одеса вперше в сезоні перемогла Черкаські Мавпи

Команда Олега Юшкіна вийшла на 6 місце в турнірній таблиці

| Обновлено 16 марта 2019, 18:26
907
0
Одеса вперше в сезоні перемогла Черкаські Мавпи
ФБУ
«Одеса» приймала «Черкаські Мавпи» в останньому перенесеному матчі регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч. 
 
Команди провели дуже результативну першу чверть. Обидва колективи атакували з високим відсотком, а гра проходила в солідному темпі. Рівна перша чверть завершився з рахунком 29:27 на користь одеситів, у яких, як і у черкасців, вдало до гри увійшли гравці лави.
 
У другій десятихвилинці команди трохи збавили оберти в нападі, а господарям вдалося зберегти перевагу перед великою перервою. Команда Олега Юшкіна виграла першу половину «+4», а у складі одеситів варто відзначити Шелякова, який вдало увійшов до гри з лави, набравши 15 очок. У черкасців в фарбі плідно працював Коуклі, який приніс своїй команді 14 очок до великої перерви. 
 
Ключовим відрізком третьої чверті став ривок «Черкаських Мавп» під завісу десятихвилинки, завдяки якому команда Максима Міхельсона не тільки наздогнала суперника, а й вийшла в лідери перед заключним відрізком гри. Дуже своєчасними для гостей стали два влучних дальніх у виконанні Чумакова, які додали впевненості черкасцям в нападі.
 
Але останнє слово в цьому матчі було за господарями, причому вирішувалася доля поєдинку, як і в попередньому матчі, на останній хвилині. У вирішальні дві хвилини гри команди входили за рівного рахунку, а заключну розпочинали за «+1» для господарів після одного влучного штрафного від Пустозвонова.
 
В ключовому володінні Мейсі взяв гру на себе, але Отверченко обікрав американця, втік у швидкий відрив і не зумів вивести свою команду вперед - лей-ап снайпера черкасців виявився невлучним. Мейсі виправився за помилку, причому як виправився! Американець вже у наступному нападі реалізував триочковий кидок, який вирішив долю цього матчу. 
 
«Одеса» отримала 4 очки переваги за 40 секунд до кінця, «Мавпи» спробували зрівняти рахунок, але часу чемпіонам України цього разу не вистачило. Одесити втримали перевагу та, пропустивши в останній чверті лише 11 очок, вперше в сезоні перемогли черкасців - 88:85. Таким чином команда Олега Юшкіна обходить в турнірній таблиці команду Максима Міхельсона і виходить на 6 місце в турнірній таблиці, випереджаючи черкасців на одну перемогу. 
 
В рамках заключного тижня регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч «Одеса» зіграє на виїзді проти «Запоріжжя» та «Миколаєва», а «Мавпи» вдома прийматимуть «Політехнік» та «Дніпро».
 
Суперліга Парі-Матч. Одеса
 
«Одеса» – «Черкаські Мавпи» – 88:85 (29:27, 21:19, 21:28, 17:11)
 

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Вирт рассказал, кого считает основным вратарем сборной Украины
Футбол | 18 марта 2024, 19:42 2
Вирт рассказал, кого считает основным вратарем сборной Украины

Бывший голкипер «Шахтера» отдает предпочтение Андрею Лунину

СУДАКОВ: «Если Шахтер не станет чемпионом, то не отпустит на Олимпиаду»
Футбол | 19 марта 2024, 04:40 5
СУДАКОВ: «Если Шахтер не станет чемпионом, то не отпустит на Олимпиаду»

Полузащитник «горняков» хочет поехать на Олимпийские игры

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.