Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 17 марта 2019, 12:20
3790
8

Десна – ФК Львів. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Лише перемога може дозволити одному з клубів потрапити до еліт-раунду

| Обновлено 17 марта 2019, 12:20
3790
8
Десна – ФК Львів. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
zaxid.net
В неділю, 17-го березня, відбудеться футбольна битва за вихід до першої «шістки» між «Десною» і «Львовом». В турнірній таблиці команди розташувались поруч: чернігівці на сьомому місці, а львів’яни на восьмому. Лише перемога дозволить одному з клубів потрапити до еліт-раунду, за умови втрати очок в 22 турі «Ворсклою» чи «Маріуполем», що розташувались вище в таблиці.
 
Чернігівська «Десна» має певну перевагу над гостями в двобої: їх очковий багаж більший на один пункт. Також відіграє важливу роль фактор домашньої арени, підтримка своїх чисельних вболівальників, і загалом більш зіграна команда. У весняній частині чемпіонату «сіверяни» зіграли три матчі. Вони виграли на виїзді у «канонірів» (2:0), програли дома «динамівцям» Києва (1:2) і в останньому матчі, перед звітною зустріччю, розписали нічию в Полтаві з місцевою «Ворсклою».
 
Напередодні гри команда Олександра Рябоконя готувалась в оптимальному складі, дискваліфікованих гравців немає, а в лазареті лише Дмитро Хльобас.
 
«Городяни» у весняних матчах показали такий самий результат, як і «сіверяни». У трьох зіграних матчах вони здобули принципову перемогу над «Карпатами» у «львівському» дербі (1:0), програли вдома «Чорноморцю» (0:1), і здобули нічию в матчі з «Зорею» (0:0). Варто віддати належне Юрію Бакалову, гра його підопічних покращувалась від матчу до матчу. Напевно, один з кращих своїх поєдинків «Львів» зіграв в минулу суботу з луганської «Зорею». Фактично заново сформована команда «городян» зуміла нав’язати свою гру одному з лідерів вітчизняного футболу. Динамічна, швидка гра львів’ян сподобалась як вболівальникам так і фахівцям.
 
Проблемою для «городян» залишається реалізація гольових моментів, поки що не забивав на весні і найкращий бомбардир «золотисто-синіх левів» Бруно. Гру з «Десною» пропустить через дискваліфікацію основний центрбек Вадим Парамонов, і це буде відчутна втрата для «городян». На щастя, всі інші гравці готуються до матчу.
 
Обидва суперника краще проводять виїздні матчі ніж домашні, тому львів’яни матимуть можливість підтвердити цю закономірність, а чернігівці, навпаки, спростувати.
 
Гра першого кола у Львові між ФК «Львів» і «Десною» завершилася перемогою гостей (3:1). Нагадаємо, тоді команда Рябоконя в дебюті матчу здобула гапдикап у два м’ячі, відзначились Артем Фаворов і Філіппов. І навіть вилучення наприкінці першого тайму Єрмакова не завадило «сіверянам» довести гру до перемоги, а Артем Фаворов зумів оформити дубль.
 
Як буде цього разу, чи зможуть львів’яни здобути реванш за поразку в першому колі і вийти до чільної «шістки» – дізнаємось, в неділю, 17 березня, о 17 годині.
 
Орієнтовні склади:
 
«Десна»: Литовка – Мостовий, Гітченко, Імереков, Д.Фаворов, А.Фаворов, Огіря, Богданов, Картушов, Безбородько, Філіппов.
 
ФК «Львів»: Бандура – Насонов, Мартан, Борзенко, Адамюк, Приймак, Сабіно, Педро, Пернамбуко, Ліпе Велозу, Бруно.
 
17 березня, неділя
«Десна» – ФК «Львів» 
Чернігів. Стадіон ім. Ю.Гагаріна. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ДЕСНА  ФК ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Кутаков (Бровари)
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцените материал
(9)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0
Другие виды | 10 мая 2024, 06:15 0
Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0

Хорватия отгрузила в ворота Люксембурга 18 безответных мячей

Кейн и банда. Топ-10 бомбардиров в истории, у которых 0 титулов за карьеру
Футбол | 10 мая 2024, 07:23 3
Кейн и банда. Топ-10 бомбардиров в истории, у которых 0 титулов за карьеру

У Гарри 249 голов в топ-5 чемпионатах Европы, но ни одного командного трофея...

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Sunrise
Как часто бывает, авторы анонсов и комментаторы под ними плохо разбираются в вопросе. По существу: Десну устроит и ничья, при поражении Мариуполя или Ворсклы. Но я желаю Чернигову победы!
Александр Пахота
Я хочу бачити в першій шістки ФК Львів, я з східной частини Украіни)
Ростик Карпа
0-2 ФК Львів!!!!!
Ростик Карпа
0-2 ФК Львів!!!!!
Istm
имхо, Десна упустила шансы в отвратительнейшем матче с Ворсклой в прошлом туре, в котором обе команды показали "футбол", недостойный и первой лиги.
y-grec
Мне Десна в весенней части не нравится: слишком много брака при передачах... хотя она очевидно фаворит противостояния. Чувствую, будет никому не нужная ничья
ingvar1305
1-2 ФК Львів...
Владимир Копяк
Ничейный результат априори исключен. Выиграет тот, кто больше предложит судейской бригаде.Даже если зарядка будет одинаковая с обеих сторон ( что маловероятно) арбитрам невыгодна будет ничья, потеряют 50% "гонорара". Так что обязательно кто-то победит (если только не вмешается третья сторона)....