Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 09 ноября 2020, 04:13
3118
4

Львів - Зоря. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Напружений поєдинок за місце у першій «шістці»

| Обновлено 09 ноября 2020, 04:13
3118
4
Львів - Зоря. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Заря

У суботу, 9 березня, «Львів» другий тур поспіль гратиме на стадіоні «Україна», але цього разу в статусі господарів поля, приймаючи іншого претендента у боротьбі за місце у верхній половині турнірної таблиці – «Зорю». Обидва суперники підійшли до очного протистояння після перемог в минулому турі.

В короткій історії зустрічей суперників «Зоря» ще жодного разу не перемагала «Львів» - дві нічиї та поразка. Матч першого кола нинішнього чемпіонату, який відбувся в Запоріжжі, завершився без голів – 0:0. Дебютна домашня гра «містян» з луганським клубом відбулася майже десять років тому у Добромилі і завершилася перемогою господарів поля – 3:1.

Цього разу «Львів» прийматиме «Зорю» на стадіоні «Україна», де містяни у нинішньому сезоні в ролі господарів ще не перемагали – дві поразки. Та й загалом «Львів» що на «Арені Львів», що на «Україні» у цьому сезоні виступає гірше ніж в гостях, набравши відповідно 9 та 17 очок. Що стосується «Зорі», то для підопічних Юрія Вернидуба немає особливої різниці виступів у домашніх матчах - 17 очок та виїзних – 14.

Під час зимової перерви у Прем’єр-лізі склади обох суперників суттєво оновилися. Якщо команду Юрія Бакалова масово поповнили нові не відомі українським вболівальникам бразильці, то до «Зорі» повернулися досвідчені Будківський та Чайковський. Враховуючи турнірне становище суперників гра обіцяє бути цікавою та напруженою. «Ворскла» та «Десна», які стоять наразі вище «Львова», завершать матч до поєдинку на «Україні» - в любому випадку хтось із них загубить очки. Цим в разі перемоги може і скористатися «Львів».

Щодо ювілейних подій навколо матчу «Львів» - «Зоря», то воротар «містян» Олександр  Бандура може провести 150-ту зустріч у Прем’єр-лізі. «Зоря» при Юрії Вернидубі може як забити 300-й гол у чемпіонатах - ще чотири м’ячі, так і пропустити 250-й гол - ще три. Досвідчений арбітр матчу Ярослав Козик проведе вже 89-й матч у Прем’єр-лізі. Цікаво, що «Львів» за суддівства Козика в чемпіонатах ще не перемагав: нічия та поразка, а «Зоря» при судді з Мукачева не знає поразок вже 8 матчів поспіль: по чотири перемоги та нічиї.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Орієнтовні склади:

«Львів»: Бандура, Адамюк, Борзенко, Парамонов, Насонов, Приймак, Мартан, Пернамбуку, Ліпе, Педру, Бруну.

«Зоря»: Луіс Феліпе, Тимчик, Вернидуб, Литвин, Михайличенко, Арвеладзе, Сілас, Караваєв, Громов, Хомченовський, Будківський.

Дискваліфікація: немає

Травма: Лукас Тейлор (Львів).

9 березня, субота

«Львів» – «Зоря»
Львів. Стадіон «Украиїна». 19:30
ТВ-трансляция на телеканале «Футбол 2»
ЛЬВІВ - ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)
Прогноз Sport.ua — 0:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Ростик Карпа
Львову потрібно звісно вигравати але нічия також непогано головне як конкуренти зіграють
Alexandr Mobis
Победу Львову! Не место зоре-сливье в топ 6
deutsch777777
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил