Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 02 марта 2019, 18:08
1605
0

Одеса здолала Політехнік

Харків'яни зазнали поразки в матчі з прямим конкурентом

| Обновлено 02 марта 2019, 18:08
1605
0
Одеса здолала Політехнік
ФБУ
Одеса приймала Політехнік в домашньому матчі регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч.
 
Одеса агресивніше зіграла в дебюті гри, отримавши вдвічі більше можливостей для пробиття штрафних у першій чверті. Господарі давили суперника через трисекундну, у той час як харків’ян за собою вів Кромер, який за першу чверті набрав 12 очок. Окремо відзначаємо повернення на майданчик капітана та лідера одеситів Олександра Белікова, який розпочинав матч у старті.
 
У другій частині другої чверті Політехнік на недовгий відрізок зумів вийти вперед, але краще кінцівку першої половини провела команда Олега Юшкіна, а триочковий Ткачук повернув одеситам перевагу в 3 бали перед великою перервою.
Третю чверть краще провели гості, які набрали 21 очко, зігравши при цьому найкращий відрізок у захисті. Однак у заключній десятихвилинці господарі дотиснули Політехнік. Ривок 16:6 на старті четвертої чверті дозволив команді Олега Юшкіна повернути лідерство, яке одесити вже не відпустили. Дуже своєчасні влучні триочкові від Пустозвонова та активна гра у нападі від Щепкіна допомогли Одесі переломити хід гри і довести її до переможного завершення. Девіс та Кромер, а також Завадський, який провів сильний матч, намагались повернути харків’ян до гри, однак, скоротивши відставання до 2 очок, довести камбек до завершення гості не змогли.
 
Після сенсаційної перемоги в Южному Політехнік зазнав поразки в матчі з прямим конкурентом в турнірній таблиці. Одеса перемогла з рахунком 82:76 і виграла сезонну серію (3:1).
 
Одеса свій наступний матч зіграє 13 березня в Черкасах проти місцевих Мавп, а Політехнік також гратиме проти чемпіонів, але відбудеться цей поєдинок 20 березня.
 
Суперліга Парі-Матч. Одеса, УСК Одеса
 
Одеса — Політехник 82:76 (24:21, 18:18, 17:21, 23:16)
 
Одеса: Ткачук 6, Щепкін 22 + 5 передач, Бєліков 13 + 6 передач + 4 перехоплення, Хелманіс 5 + 8 підбирань, Шеляковс 7 + 6 підборів - старт; Новіков 6, Скрипець 1, Пустозвонов 15 + 5 підбирань, Мартін 7
 
Політехнік: Девіс 15 + 4 передачі + 3 перехоплення, Козлов 7, Кромер 22, Рочняк 8 + 7 підборів, Завадський 20 + 8 підбирань - старт; Кузнецов, Чугунов, Колотилов, Грем 4 + 6 передач
 
 
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

НБА. Сакраменто обыграл Портленд, Бостон перестрелял Вашингтон
Баскетбол | 15 апреля 2024, 09:09 0
НБА. Сакраменто обыграл Портленд, Бостон перестрелял Вашингтон

Сыграны заключительные матчи регулярного чемпионата лиги

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 2
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.