Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 02 марта 2019, 18:04
1803
0

Дніпро виграв у Хіміка та вийшов на перше місце

Команда Дениса Журавльова перемогла з різницею в 1 очко

| Обновлено 02 марта 2019, 18:04
1803
0
Дніпро виграв у Хіміка та вийшов на перше місце
ФБУ
В центральному матчі ігрового тижня лідер Суперліги Хімік приймав другу команду сезону Дніпро.
 
Три з трьох триочкових на старті гри дозволили Хіміку заволодіти перевагою на екваторі стартової десятихвилинки. Але після медіа тайм-ауту Дніпро перехопив ініциативу. Команда Дениса Журавльова активно атакувала через фарбу, закрила супернику простір на дузі та увімкнула свою дальню артилерію у відповідь.
 
Як результат, другу чверть за 4 очок переваги розпочинали гості, у яких дуже класно працювали гравці без м’яча. «Кати» від вінгів Журавльова раз по раз приносили набрані очки Дніпру, який зберіг 5 очок переваги перед великою перервою. З 45 очок 28 гості набрали з фарби, у той час як Хімік тягнув Сергій Павлов. Гравець збірної України ще за першу половину набрав 16 очок.
 
Третю чверть можна розділити на дві частини. Спочатку Хімік зробив потужний ривок 12:2, але ще в середені десятихвилинки Дніпро повернув собі лідерство. Команда Журавльова зупинила суперника та налагодила ігрові схеми, які спрацьовували до великої перерви. Триочкові Ревзіна та Тимофеєнка повернули впевненість гостям, а бігмени Дніпра додали тиску у трисекундній і, як результат, гості виграли чверть і мали 7 очок переваги перед заключном ігровим відрізком.
 
 
Дуже важливою втратою для Хіміка став другий технічний фол головному тренеру Віталію Степановському, який залишив гру у середені третьої чверті, тож вирішальний відрізок команди проводили без керманича.
 
Домінування Фесенка у фарбі дозволило гостям вперше в цьому матчі отримати двозначу перевагу на старті заключної чверті. Але Хімік, у складі якого свої далеко не найкращі матчі проводили американські лідери Едвін та Джонс, зумів повернутися. Завдяки лідерській грі Павлова, який за заключну чверть набрав 9 очок, южненці зробили ривок та скоротили відставання до одного очка. За цей ігровий відрізок у Дніпра відфолитися встиг Закурдаєв, а п’ятий фол Тимофеєнка не тільки став останнім для лідера гостей, а й поставив під загрозу перемогу Дніпра.
 
Сидоров, який заробив на собі фол в центрі майданчики, за «-1» для його команди пішов пробивати два штрафних, але обидві спроби з лінії схибив. Сталося це за 9 секунд до кінця матчу. Фесенко зняв м’яч на своєму щиті, не дозволивши супернику зробити ще один кидок на перемогу.
 
Дніпро на виїзді переміг Хімік з рахунком 76:75, зрівнявши рахунок в сезонній серії та зрівнявшись по кількості перемог з южненцями. Тепер у обох команд по 18 перемог в 26 поєдинках, але за додатковими показниками зараз колектив Дениса Журавльова обходить команду Віталія Степановського та виходить на перше місце.
 
Суперліга. Южне, СК Олімп
 
Хімік – Дніпро 75:76 (19:23, 21:22, 16:18, 19:13)
 
Хімік: Едвін 14 + 7 підбирань + 4 передачі + 3 перехоплення, Рябчук 5, Войналович, Павлов 28 + 10 підбирань, Джонс 12 + 9 підбирань - старт; Антіпов, Марченко 8, Сидоров 8
 
Дніпро: Мішула 10 + 6 передач, Закурдаев 10 + 6 підбирань, Шундель 11, Тимофеєнко 14, Кушніров 2 - старт; Ревзін 8 + 4 передач, Кожем'якін, Натяжко 3 + 6 підбирань, Глєбов 2 + 4 підбирання, Сизов 2 + 4 підбирання, Фесенко 14 + 9 підбирань
 
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 1
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Стал известен соперник Прометея в финале Латвийско-эстонской лиги
Баскетбол | 16 апреля 2024, 22:14 0
Стал известен соперник Прометея в финале Латвийско-эстонской лиги

Украинский клуб сыграет против победителя регулярного сезона «Калев-Крамо»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.