Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1510
0

Миколаїв здобув вольову перемогу над Київ-Баскетом

Господарі поступались впродовж майже всього ігрового часу

Миколаїв здобув вольову перемогу над Київ-Баскетом
ФБУ
«Миколаїв» вирвав ефектну перемогу в «Київ-Баскета», поступаючись впродовж переважної частини ігрового часу поєдинку регулярного чемпіонату Суперліги – 83:79.
 
Після нетривалої стартової пристрілки гості стали поступово перебирати ініціативу до себе. Сандул з Носковим на екваторі ігрового часу стартової чверті забезпечили гостям 8-очковий відрив. Гості надалі переважали суперників у швидкості, змушуючи тих багато помилятися та не дозволяючи відігратися. Також кияни досить влучно атакували з-за дуги: 3 влучання з 5-ти за стартову 10-хвилинку. Лише Петров двічі забив з дальніх спроб на останніх хвилинах.
 
До великої перерви господарі змогли відіграти лише одне очко з 10-ти відставання. Найактивнішим у миколаївців був Кейт Омоера. Він єдиний у матчі, хто за першу половину набрав 10 та більше очок – 12. Та цього було замало, аби переломити перебіг подій. Кияни переважали миколаївців за реалізацією. 
 
У третій чверті господарі додали швидкості та агресії. Згодом ривок 7:0 скоротив відставання господарів до трьох очок. Миколаївцям це суттєво додало впевненості. Гості ж відчутно занервували, що негативно позначилося на реалізації. До кінця чверті миколаївці нарешті зрівняли рахунок.
 
З початком заключної чверті «Миколаїв» продовжив тиснути на дещо деморалізованих гостей. Першою результативною атакою Приймак вперше вивів господарів вперед. А Хохоник одразу збільшив перевагу. Євген Мурзін вимушений був реагувати тайм-аутом. Однак це не зупинило тиск господарів. Миколаївці збільшили перевагу до шести очок. Лише після цього Крік влучним триочковим подарував гостям надію на успішне завершення. Втім збити кураж Миколаєва виявилося не під силу. Господарі все ж вирвали 10-ту перемогу в сезоні.
 
«Миколаїв» – «Київ-Баскет» – 83:79 (12:22, 26:25, 24:15, 21:17)
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 25 апреля 2024, 00:08 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.