Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 23 февраля 2019, 17:08
3702
2

Львів - Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Повернення футболу на стадіон «Україна»

| Обновлено 23 февраля 2019, 17:08
3702
2
Львів - Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Черноморец

У суботу, 23 лютого, «Львів» у першій грі другої частини чемпіонату повертається на стадіон «Україна», де прийматиме одного з аутсайдерів Прем’єр-ліги «Чорноморець». Львівський клуб, який веде боротьбу за місце у першій шістці команд, налаштований витиснути максимум очок з цього поєдинку. Разом з тим, також оновлена під час зимової перерви у чемпіонаті одеська команда прагнутиме повернутися додому з перемогою.

«Львів» та «Чорноморець» раніше у Прем’єр-лізі зустрічалися лише тричі і наразі внічию не грали. Єдину перемогу «містяни» здобули у матчі першого кола саме нинішнього чемпіонату, перемігши в Одесі з рахунком 1:0. Тоді відзначився кращий голеадор львівського клубу Бруно. Це, до речі, була перша перемога Юрія Бакалова біля керма «Львова».

Під час зимової перерви в чемпіонаті суттєво змінився склад «містян». Спочатку новачками львівського клубу стали троє бразильських півзахисників: Ліпе (останні клуб «Токіо», Японія), Кадіна («Барретус», Бразилія) та Педру Вітор (АЕК, Греція). Поповнили ряди «Львова» і двоє захисників – Олександр Насонов, який нинішній сезон починав у складі київського «Арсеналу» та Дмитро Фатєєв, відомий за виступами у кропивницькій «Зірці». Згодом поповнили ряди «Львова» ще двоє бразильців-нападників – Пернамбуко («Жагуаріуна», Бразилія) та Кауе («Палмейрас»). Не зможуть команді допомогти у суботній грі травмований під час зборів Лукас Тейлор та дискваліфікований Мартан.

Новачками ж «Чорноморця» стали захисник Олександр Голіков, який свого часу виступав за «Львів» у першій лізі, та півзахисник Володимир Танчик, який повернувся до України з польського «Стоміла». Не бракує досвіду українцям Віталію Гошкодері («Окжетпес», Казахстан), Володимиру Аржанову («Кайсар», Казахстан) та Євгену Морозенку, який починав сезон в «Олімпіку». Поповнив ряди «моряків» і росіянин Василій Павлов («Вентспілс, Латвія). Цікаво, що новачки обох суперників  під час тренувальних зборів носили статус «потенційних новачків», прізвища яких «засвітилися» лише нещодавно в офіційних заявках клубів.

Безпрограшна серія «Львова» триває в чемпіонаті чотири гри (перемога та три нічиї) і до повторення клубного рекорду залишився один матч. Підопічні Юрія Бакалова на своєму полі утримують також дві рекорді клубні серії: безпрограшну з трьох матчів (перемога та дві «мирові») та гольову – шість ігор (8 м’ячів). Щодо «Чорноморця», то команда Ангела Червенкова має проблеми в обороні, пропускаючи голи у чемпіонfті з 17 серпня минулого року вже 14 (!) ігор поспіль.

Арбітр матчу Володимир Новохатній проведе  свій ювілейний, 10-й, матч у Прем’єр-лізі. Саме Новохатній судив гру першого кола нинішніх суперників в Одесі, який завершився перемогою містян 1:0. А як буде у Львові?
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Орієнтовні склади:

 «Львів»:
Бандура, Насонов, Адамюк, Борзенко, Парамонов, Воронін, Фатєєв, Жонатан, Рафаел Сабіно, Ліпе, Бруно.

«Чорноморець»: Литовченко, Рижук, Грачов, Міщенко, Голіков, Морозенко, Бабенко, Мусолітін, Чорний, Аржанов, Танчик.

Дискваліфікація: Мартан (Львів).

Травма: Лукас Тейлор (Львів).

23 лютого, субота

«Львів» – «Чорноморець»
Львів. Стадіон «Україна». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Футбол 2
ЛЬВІВ - ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦіЯ МАТЧУ
 Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
Прогноз Sport.ua – 1:0
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Валерий Бирзул
Ха, ха, ха , Ростик расмешил. 2-0...
Ростик Карпа
2-0 ) не можна давати маріуполь відірватись