Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 17 февраля 2019, 12:53
2465
2

Михайло ФІЛІМА: «В Ястремської класна психіка, вона нічого не боїться»

Капітан збірної України з тенісу – про перший матч Даяни на турнірі в Дубаї

| Обновлено 17 февраля 2019, 12:53
2465
2
Михайло ФІЛІМА: «В Ястремської класна психіка, вона нічого не боїться»
ФТУ. Михаил Филима и Ольга Савчук
Капітан збірної України з тенісу Михайло Філіма оцінив шанси Даяни Ястремської в поєдинку першого кола турніру в Дубаї проти екс-першої ракетки світу Гарбінє Мугуруси.
 
«Ястремська вже двічі перемагала Мугурусу і психологічна перевага буде, звісно ж, у Даяни. Але підтверджувати результат завжди складніше, ніж його досягати. Іспанка зробить висновки після двох поразок і буде робити зміни в тактиці, програвати третій раз юніорці вона точно не захоче.
 
Також потрібно розглядати кожен турнір окремо. В Хуахіні погода була більш сприятлива для агресивного стилю Ястремської. Якщо в Дубаї буде більш прохолодно – гра буде зовсім інша (синоптики обіцяють хмарну погоду з температурою +21С – прим.)
 
Чи вплине пошкодження? Між першою та другою грою на Кубку Федерації Даяна відчувала біль. Після цього в неї було 5 днів відпочинку, вона не тренувалася. На жаль, не можу зараз точно сказати про її стан самопочуття. Якщо Ястремська буде готова на всі 100% – вона фаворитка матчу, але якщо будуть заважати больові відчуття, то ситуація не на її користь.
 
Престижність турніру не повинна вплинути на Даяну. У неї класна психіка, дівчина у 18 років нічого не боїться», – сказав Філіма.
 
Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Andrey Kuzma
С головой у нее проблем нет, в отличии от Марты Костюк. Становится таким же психоботом как Путинцева, или глаз ракеткой выбьет.
Golhrenshtanga
Когда человек никого не боится,то это явное норушение психики,Проще было сказать что Даяна психологически устойчива