Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1533
0

Як у найкращі часи

Після поєдинку Станіслав Гончаренко не шкодував компліментів для своєї команди

Після поєдинку головний тренер «Тайму» Станіслав Гончаренко не шкодував компліментів для своєї команди. І дійсно «Тайм» відіграв блискуче. Чітка гра у захисті і безжалісні контратаки визначили підсумковий рахунок матчу. Хоча бувало Романов тероризував захист команди, але один у полі не воїн.

Гра розпочалась у спокійному темпі. Перший сплеск активності відбувся на 5-й хвилині. Бондар мав відкривати рахунок, але гостей виручила перекладина. Згодом такий шанс був і у Романова, але на заваді м’ячу стала стійка воріт, а через кілька миттєвостей Бондар ціною жовтої картки зупинив кращого гравця житомирян, який виривався на побачення з Іваняком. Надалі двічі міг відзначитись Чепель, але не реалізував два поспіль виходи тет-а-тет з воротарем. Але через хвилину Брунько п’яткою віддав передачу на Кольцуна і той не відпорно пробив.

Після перерви шанс збільшити рахунок мав Ткачук, але надійно відіграв Сорокін. А от Іваняк не може похвалитись надійною грою після пострілу Романова – 1:1. Але нічийний рахунок тримався не більше двох хвилин. Ткачук вдало підставився у штрафному майданчику суперника і арбітр без роздумів вказав на точку. Пенальті впевнено реалізував сам постраждалий, розвівши воротаря і м’яч по різних кутах.

Відразу Кольцун міг забивати вдруге, але на заваді стала хрестовина. Надалі команди обмінялись виходами сам на сам із воротарями, але стражі воріт зіграли надійно. І у обох випадках здалось, що воротар зіграв руками за межами штрафного майданчика, але і там, і там свисток арбітра мовчав.

Вже з 34-ї хвилини «Тайм» грав на межі шостого фолу, а рахунок слизький. Але львів’яни грали обережно і у гостей не було жодного шансу сподіватись на дабл-пенальті. На тій ж 34-й хвилині Брунько після скидки Кольцуна головою влучив в Сорокіна. Але на 36-й хвилині Кольцун забив третій гол і оформив дубль. Як і у першому випадку, капітану «червоно-чорних» асистував Брунько. А завершальну крапку поставив Москвін. Євген на лівому фланзі обіграв Доманського і Морозова, зіграв з Ткачуком, і вже спокійно закотив м’яч у порожні ворота.

«Тайм» (Львів) – «Контингент» (Житомир) – 4:1
Голи:
Кольцун, 9, 36; Ткачук, 28; Москвін, 39 – Романов, 26.
«Тайм»: Іваняк (Русецький, 40) – Москвін, Ткачук, Баландюх, Бондар – Чепель, Кольцун, Брунько, Цибик – Кудінов.
«Контингент»: Сорокін – Доманський, Киришун, Морозов, Мухін, Черниш, Литвиновський, Саківський, Романов, Коваль.
Попередження: Бондар, 7; Баландюх, 33 – Морозов, 5; Кірішун, 22.

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.