Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Australian Open
| Обновлено 21 января 2019, 03:59
3029
7

Элина Свитолина – Мэдисон Киз. Статистика матча

Украинка в трех сетах переиграла американку

| Обновлено 21 января 2019, 03:59
3029
7
Элина Свитолина – Мэдисон Киз. Статистика матча
Getty Images. Элина Свитолина

Лучшая украинская теннисистка Элина Свитолина (№7 WTA) выиграла поединок четвертого круга на Открытом чемпионате Австралии. Украинка в трех сетах одолела американку Мэдисон Киз (№17  WTA).

Вашему вниманию статистика матча.
 

Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Еліна дуде розумна тенфсистка. Вона усвідомлює, що з такими тенісистками, як Кіз, Квітова, Плішкова, Осака.... З "відкритим забралом", як це зробила Ястремська проти Серени (тим Еліна і вілрізняється від Даяни, тому Еліна поки і в топ 10, а Даяна ще в топ 50), не попреш. Вона розуміє, що не може з ними тягатися в потужносиі, тому і розумно грає у такий теніс, щоб створити по макс. дискомфорту та шоб ті поьільше прмилялися. Цікаво було дивитися, як Кіз ніяк не могла призвичаїтися до слабких ударів Еліни і постійно не влучала в корт...
Vbolivalnyk-Peter
Чому всі постійно вірять, що суперниціЕліни силтніші від неї. А не вірять в нашу тенісистку? Еліна вже 3-й рік не залишає ТОП 10, а все одно її чомусь вважають андердогом у мало не в кожнрму матчі поти будь-якої тенісистки з ТОП 20-30. Панове слід вже починати вірити у наших спортсменів, а не постійно кожну перемогу сприймати як сенсацію.
Girvik
Осаку недооцінювати не ТРЕБА , але і переоцінювати НЕ МОЖНА, щоб не комплексувати. Принайймні у 8 кращщих потрапити - клас, а далі не можна бути виснаженою- захист 3 титулів.
Natam69
Правда, гра була не ахті за винятком останніх двох мячів у матчі, але у напрузі тримала. Але цей тсиль не треба порівнбвати із стилем Осаки Севастово\. там був інший стиль гри. Тому все побачимо післязавтра.
vitaha33
В тоталі всього 76 на 72 очки, по вінерсам програла 22 на 37, статистика так собі. З Осакою не знаю чи цього вистачить. Але Еля всеодно молодець