Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок мира
|
1987
3

Анастасія МЕРКУШИНА: «Швидкість потихеньку росте від старту до старту»

Українська біатлоністка – про провал у естафеті

Анастасія МЕРКУШИНА: «Швидкість потихеньку росте від старту до старту»
Getty Images. Анастасія Меркушина

Біатлоністка збірної України Анастасія Меркушина прокоментувала 15-е місце у естафеті етапу Кубка світу в німецькому Рупольдингу.

- Дещо порушила мені оця остання стійка на естафеті минулій, якийсь тремор з'явився під час стрільби. Але вчора вийшла на тренування, трошки попрацювала над собою - над психологією, і, слава Богу, впоралася! 

Знаєте, кожну роль треба вчити, це як в театрі репліки вивчають і запам'ятовують. В принципі, зараз я забійник, але хто його знає чи довго так буде. Комусь колись треба буде фінішувати. Добре, що зараз є Лєна - сподіваюсь, її біатлонне життя ще буде довгим, але хто ж знає що буде, коли закінчить. Поки я чекаю свою сестру, вона класно виступила на чемпіонаті України - порвала всіх в естафеті! Я також спокійна, що вона скоро буде тут, як тільки дозволять IBU, і буде нашою забійницею! Тому, думаю, мені треба вчити нову роль!

Дивлячись в порівнянні з ким швидкість впала! По Доротеї, може, й впала, а по Сулемдаль - наче доганяла.. Не знаю! Сьогодні ще важко було, відчувається, що немає легкості, але я після хвороби, а швидкість потихеньку росте від старту до старту. Тож, думаю, скоро все буде добре!

Биатлонный сезон-2018/19: расписание, анонсы, трансляции, результаты

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vizuals
Молодец Настюха, чувствуется, что пашет. Сегодня остальные были убогими на ее фоне
Pro100alex88
Надо с травмой колена решать и может проблемы с весом. Просто со скоростью все равно у Насти небольшие проблемы. Со скоростью стрельбы конечно все супер. Иногда кажется, что стреляет с автомата