Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 03 января 2019, 01:32
1118
0

Максим САНДУЛ: «18 очок можна відіграти»

Капітан «Київ-Баскета» розповів про очікування від матчу Кубка України з «Черкаськими мавпами»

| Обновлено 03 января 2019, 01:32
1118
0
Максим САНДУЛ: «18 очок можна відіграти»
БК Киев. Максим Сандул

2 січня вечірнім тренуванням Київ-Баскет поновив підготовку до матчу-відповіді 1/4 фіналу Кубка України з Черкаськими Мавпами. Гра, у якій вирішуватиметься доля путівки до Фіналу чотирьох, відбудеться у СК Меридіан 5-го січня о 14:00. Першу гру протистояння переконливо виграли Черкаські Мавпи 109:91. Капітан Київ-Баскета Максим Сандул розповів про готовність його команди дати бій супернику.

- Не варто побоюватися, що команда втратить фізичні кондиції перед матчем. Ми будемо готовими, свято Нового року не розтягнулося у часовому вимірі, тож ми не встигли вийти з форми. А психологічно? Треба дивитися не на рахунок, а грати у свою гру. А вже після її завершення дивитися – що ми змогли зробити задля перемоги. У Кубку результат рахують за сумою двох матчів.

- У твоїй кар’єрі були подібні ситуації, коли команда відігрувала таку різницю?
- Зі свіжого можу навести тогорічний приклад. Минулого сезону я грав у Будівельнику, ми поступилися Дніпру «мінус 27» у Кубку, потім у матчі-відповіді вели у рахунку більше 20. Не наздогнали, але якби різниця у першому матчі була дещо меншою, ми б досягли мети. Так і зараз – 18 очок для баскетболу є відставанням, яке можна відіграти.

- Оскільки свята були короткими, то й порушувати режим не було сенсу?
- Можу говорити за себе, але думаю, більшість хлопців, наскільки мені відомо, зустріли новий рік у сімейному колі. Коли нема часу, то й режим порушувати безвідповідально.

- У Київ-Баскета доволі щільний календар – перед Різдвом кубковий матч з Черкаськими Мавпами, після Різдва гра Суперліги з Миколаєвом. Як ставишся до такої щільності ігрового графіка?
- Абсолютно нормально до цього ставлюся. Тим більше, між іграми з Черкасами і Миколаєвом проміжок 5 днів (5 і 10 січня – ред.). Відтак, матимемо достатньо часу для тренувань, багато чого встигнемо. А до матчу-відповіді з Мавпами, думаю, матимемо щонайменше чотири тренування. Це не одне і не два. Час є.

- Потребуватимете вболівальницької підтримки?
- Будь-яким гравцям і командам приємно, коли на їхні матчі приходять люди, підтримують, переживають за них. Навіть коли проти них вболівають – це приємно у будь-якому випадку, додає куражу і натхнення. Розвіятися перед Різдвом у баскетбольний спосіб – це чудовий варіант відпочинку, прийти, отримати емоції від гри, від боротьби. Тим більше це кубок, ігри на виліт, тут вирішуватиметься доля путівки до Фіналу чотирьох, подвійний інтерес має бути.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.