Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1612
0

Суперліга. Миколаїв на виїзді переміг Запоріжжя

Гра завершилася перемогою гостьової команди з рахунком 84:82

Суперліга. Миколаїв на виїзді переміг Запоріжжя
ФБУ
У самій назві матчу «Запоріжжя» - «Миколаїв» було закладено неабияку інтригу. 2 попередні зустрічі закінчилися домашніми перемогами кожної із команд із однаковою різницею лише у 3 очки. Щоправда у складі обох команд відбувалися поступові зміни, які могли відбитися на співвідношенні сил на майданчику.
 
Так корабели у грудні підсилился Кейтом Омоера. Нігерієць уже встиг дебютувати у Суперіліз Парі-Матч, але комплексного враження про його гру усе ж бракувало. У Запоріжжі саме він узяв на себе лідерську місію, до чого господарі були неготові. Гості ж непогано давали собі раду із традиційними зірками Запоріжжя: Трентом і Холтоном, у сумі це дозволило миколаївцям захопити незначне лідерство. Застрільниками у команді Валерія Плеханова стали Мироненко і Кондраков, їхніми зусиллями ситуація вирівнялася і розпочалися гойдалки.
 
Які тривали до самого завершення третьої чверті, на останніх секундах якої неспортивний, а одразу за ним і дискваліфікуючий фол отримав Трент (на цю мить у нього було уже 8 очок і 5 підбирань). Не надто сперечаючись Трент залишив залу, а Приймак з лінії оформив рахунок підсумковий для трьох чвертей 63:66.
 
Здавалося це був лише початок ривку миколаївців, але команда Валерія Плеханова зорієнтувалася як грати у таких умовах і гойдалки повернулися з ще більшою частотою коливань. Не дивлячись на складність поєдинку Віталій Черній грав доволі широкою ротацією, випустивши 11 гравців і кожен із них відзначився бодай одним влучним кидком. Втім долю останніх секунд, які перетворилися на трилер багато в чому вирішив досвідчений Адедіран, який був надійним у важливих моментах і зрештою виборов найцінніше підбирання, яке виправило неточність Омоери і дозволило Онуфрієву з другою спроби вивести вперед миколаївців. Останні секунди вони відзахищалися на відмінно і навіть збільшили перевагу.
 
Читайте: Миколаїв переміг у Запоріжжі: відео коментарів після матчу
Вітм, головним героєм слід всеж назвати новачка корабелів. Омоера став тим х-фактором, який дозволив миколаївцям контролювати перебіг поєдинку і саме він провів останню результативну атаку миколаївців, яка за 8 секунд до кінця подарувала їм +3.
 
На початку нового року на Миколаїв чекає візит до Києва, а Запоріжці вирушать до Черкас.
 
БК «Запоріжжя» - МБК «Миколаїв» - 67:71 (22:24, 20:17, 21:25, 19:18)
 
«Запоріжжя»: Хілл 19 + 7 підбирань, Кондраков 18 + 5 передач, Мироненко 15 + 3 підбирання
 
«Миколаїв»: Омоера 26 + 5 підбирань, Попов 9 + 5 підбирань, Адедіран 9 + 5 підбирань.
 
 
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.