Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3528
1

ШАРАН: «Не згоден з думками футбольних оглядачів щодо моєї команди»

Головний тренер «Олександрії» проаналізував зіграність усіх ланок команди

ШАРАН: «Не згоден з думками футбольних оглядачів щодо моєї команди»
ФК Александрия. Владимир Шаран и Сергей Кузьменко
Головний тренер футбольного клубу «Олександрія» Володимир Шаран розповів про успішний виступ своєї команди в першій частині сезону. Нагадаємо, «містяни» пішли на зимову перерву на третьому місці і турнірній таблиці УПЛ
 
– Багато фахівців відзначають саме підбір виконавців Вашої команди, їх зіграність. Футболісти вже протягом не одного сезону захищають кольори «Олександрії», і це є головним мотиваційним принципом.
– Я теж про це читаю. Давайте розберемо по полицях. Найнадійніша ланка у нас – лінія захисту. Я маю на увазі зіграність. Але Антон Шендрік і Валерій Бондаренко в цій парі практично не грали. Шендрік був травмований майже рік, Бондаренко грав з Андрієм Гітченком. Це по-перше. Тому, не скажеш, що пара Шендрік-Бондаренко є дуже зіграною. Звісно, в цьому Чемпіонаті ми побачили, що ця пара додає з кожним матчем.
 
Воротар надійно грає вже не один рік – тут питань немає.
 
Лінія правого захисника. Павло Пашаєв грає вже два роки. Станіслав Микицей пропускав півтора року. Не скажеш, що Микицей після тривалої перерви став зіграним з Бондаренком – вони взагалі ніколи не грали разом.
 
Андрій Цуріков на цій позиції, але ми тому й відпустили Андрія Бацулу після запрошення, що я бачив Цурікова як лівого захисника, який може закрити повністю всю бровку.
 
Єдина найзіграніша пара, це пара двох опорних півзахисників – Запорожан-Банада.
 
Підемо далі. Дмитро Шастал нещодавно в команді. Євген Протасов прийшов з молодіжного складу. Максим Задерака і Кирило Ковалець в команді лише півроку.
 
Коли грає Василь Грицук, то так, найбільш зіграна наша трійка – Запорожан-Банада-Грицук. Лінія нападу в нас не помінялася – Артем Сітало і Віталій Пономар.
 
Тому, я не згоден з думками футбольних оглядачів щодо зіграності.
 
Насправді ж, ми колектив однодумців, котрий прагне перемагати в кожному матчі плюс той мікроклімат, який присутній в команді.
 
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Dyadya_Vova
Относительно остальных клубов ПЛ (кроме грандов) Сашка сыгранный. У остальных вообще каждые полгода состав меняется процентов на 70.