Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 декабря 2018, 19:15
2055
5

МИКОЛЕНКО: «Не знаю, де взялася нісенітниця про відсутність мотивації»

Захисник «Динамо» спростував інформацію, що команда вийшла на матч із «Яблонцем» немотивованою

| Обновлено 14 декабря 2018, 19:15
2055
5
МИКОЛЕНКО: «Не знаю, де взялася нісенітниця про відсутність мотивації»
dynamo.kiev.ua. Виталий Миколенко
Оборонець київського «Динамо» Віталій Миколенко прокоментував публікацію на одному з сайтів про те, начебто він пояснив у розмові з фанатами поразку киян чеському «Яблонцю» (0:1) в матчі заключного туру групового турніру Ліги Європи відсутністю мотивації.
 
«Мені навіть важко збагнути, звідки такі нісенітниці могли з'явитися. Я справді розмовляв із фанатами. Підійшов до сектору «Родичів», подарував їм свою футболку. Потім було питання від хлопців: «Як так?» - стандартне у таких випадках. Я розмовляв з одним із провідних представників їхнього руху. Знаю цього хлопця ще з того часу, як вони приїздили до нас на базу. Якби у мене були його контакти, думаю, він би підтвердив мої слова.
 
Так ось, почув питання: «Що сталося? Вам що забракло мотивації?»
 
Відповів так, як думаю: «В «Динамо» я 8 років і хочу відіграти за киян ще як мінімум стільки ж. Про яку відсутність мотивації може бути мова? Тим паче, мені всього 19 років».
 
Ми потисли одне одному руки і розійшлися. А вранці прокинувся і читаю, що начебто сказав те, чого не було навіть у думках. Важко збагнути, звідки ростуть ноги. Сумніваюся, що то фанати мене не так зрозуміли. Вочевидь хтось проходив поряд, почув уривок нашої розмови, слово «мотивація». А решту додумав. Прикро, бо поразка мене засмутила. Не буду говорити за всіх хлопців, але мені дуже хотілося закрити рік перемогою. Та, думаю, не тільки мені. Просто гра не пішла з самого початку. У першому таймі ми виглядали якось важко. Лише після перепочинку в перерві заграли агресивніше. Тільки забити, на жаль, не вдалося», - сказав Миколенко в коментарі UkrBall.
 
Відзначимо, що попри поразку «Динамо» вийшло в 1/16 Ліги Європи. Суперник киян стане відомий 17 грудня.
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Анатолий Воробей
А ти на українській мові розуміешь, що таке несінітниця. Грати треба, бо скоро вас говном поливати будуть. Валерій Васильйович пробач за дибілів. Вони в тебе, в кращому випадку в аматорах грали б.
turist86
Алкоголь, російські пісні та дівчата: як гравці Динамо відірвались після поразки від Яблонця в Лізі Європи
Гравці Динамо відсвяткували в нічному клубі завершення 2018-го футбольного року. Деякі вболівальники київського клубу вважають, що в не зовсім доречний момент – того ж дня Яблонец переміг динамівців на НСК Олімпійський.
Беньямін Вербіч, Томаш Кендзьора, Тамаш Кадар, Микола Морозюк, Віталій Буяльський, Георгій Бущан та Віталій Миколенко з'явились на відео з вечірки в одному з київських закладів. Динамо програло Яблонцю матч без турнірного значення в Лізі Європи, але їхнім зіркам це не дуже завадило. У компанії алкоголю, дівчат і російськом овного караоке вони гучно відсвяткували фактичний початок відпустки – до 2019-го року на них уже не чекає жоден матч. Цікавий факт – за останній тиждень гравці Динамо відривались у клубах частіше, ніж перемагали і тішили своїх фанатів
Дима Сугронов
Народ я нарыл способ как без физ. нагрузок и диет сжигать калории и подкачаться дома. Пока опробовал только живот, за две недели убрал пивное пузо и уже проступают кубики, а у жены за неделю ушло пару сантиметров на талии. Мы просто в восторге от этого прибора, вначале не поверили, но решили проверить ведь цена вопроса копеечная. Теперь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал, это лучший подарок. А вычитал о нем в этом блоге ---- http://tok.pw/miopres
alekos59
Мне, болельщику ВЕЛИКОГО ДИНАМО ЛОБАНОВСКОГО И БЛОХИНА с 1965 года, просто стыдоба за эту шоблу !!! За другой клуб уже не смогу болеть, а за эту "динамку" с маленькой буквы "д" уже не хочу !!! Просто наплевали в душу !!! Никогда и никому из вас не быть ВЕЛИКИМИ !!! Пример Ярмолы налицо - просто посредственный игрочишко.