Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок мира
| Обновлено 09 декабря 2018, 12:43
1631
0

Анастасія МЕРКУШИНА: «Ходом, в принципі, задоволена»

Біатлоністка збірної України прокоментувала свій виступ у спринтерській гонці в Поклюці

| Обновлено 09 декабря 2018, 12:43
1631
0
Анастасія МЕРКУШИНА: «Ходом, в принципі, задоволена»
Getty Images. Анастасия Меркушина

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина прокоментувала своє 46 місце в спринтерській гонці етапу Кубка світу в Поклюці.

«Так, знову останнім пострілом. Не знаю, чого так. Не виходить - це психологія. Ходом, в принципі, задоволена. Ми не сильно розраховували на цей етап. У минулому році трошки були проблеми зі здоров'ям, тому в цьому році ми зробили більш такий, від катувальний, сезон з батьком. Працювали спокійно і будемо набирати стартами цю швидкісну роботу, якої поки що не вистачає.

Не знаю, що там буде по фінішу, але, чесно кажучи, плужила я сьогодні нещадно! Просто настільки там швидкісна траса… У мене були хороші лижі і просто було «тупо страшно»! У мене перед стартом отак руки тряслись від того спуску! І це ж я не боюся спусків, переважно, але сьогодні, дійсно, було щось... Такий глянець, там свіжак - так «дьоргає», страшно їхати, якщо чесно! З вечора вони пройшли ретраком, за ніч присипав трошки сніг і виходить, що там розкатали в лід і ти по льду летиш.. сильно летиш! А потім на повороті якраз свіжак і сонечко, і ти з такою швидкістю влітаєш...! Раз - і мало не впав! Я на другому колі так по краєчку, по краєчку, бо й на фініш не доїду! Краще я проплужу, бо й кісток не зберу потім на цьому повороті!», - сказала Меркушина.

Биатлонный сезон-2018/19: расписание, анонсы, трансляции, результаты

Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.