Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 16 ноября 2018, 19:39
1503
2

Ігор ЦИГАНИК: «У матчі зі Словаччиною заб'є Яремчук»

Відомий український журналіст поділився очікуваннями від матчу Ліги націй

| Обновлено 16 ноября 2018, 19:39
1503
2
Ігор ЦИГАНИК: «У матчі зі Словаччиною заб'є Яремчук»
Sport.ua. Ігор Циганик
Ведучий програми «Профутбол» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик зробив прогноз на матч Ліги націй. У Трнаві на стадіоні ім. А. Малатинського зустрінуться національні команди Словаччини та України. Експерт вважає, що Роман Яремчук заб’є перший гол за збірну.
 
«Чесно кажучи, мені важко щось сказати про цей матч. Не розумію, яким буде склад, цілі та завдання в збірної України. Словакам цей матч теж не дуже принциповий. Пояснюю чому. В останньому турі Ліги націй Словаччина грає з Чехію – цей поєдинок буде набагато важливішим для нашого суперника. Словакам потрібно переграти на виїзді чехів, аби залишитися в дивізіоні.
 
Сумніваюся, що обидві команди вийдуть на гру як на останній бій. Хочу зробити ставку іншого плану. Вважаю, що в цьому матчі заб’є Яремчук. У майбутньому матчі буде менше відповідальності, тому Роман зіграє розкутіше, проявить себе та відзначиться першим голом за збірну. Вірю в Яремчука.
 
Шевченко обіцяв експерименти, проте думаю, що нападник «Гента» вийде з перших хвилин. На вістрі особливо й нема кому грати. Так, є Швед і Борячук, однак вони іншого типу нападники», - сказав Циганик.
 
Матч Ліги націй Словаччина — Україна відбудеться в п'ятницю, 16-го листопада, о 21:45 за київським часом. Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку.
Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lenares85
Та что то столько игр и не идут голы. С близких расстояний бьет головой и в молоко. А с топовыми командами за все игру может быть один только момент. Как по мне Кравец лучше реализует моменты но наверно в плохой форме.
Vladdal
Забьёт? Игрок получивший травму забьёт?
Чудны дела твои, Господи!