Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 14 ноября 2018, 19:33
2773
2

Василь ШВЕД: «Рано чи пізно очікував виклику Мар’яна в збірну»

Екс-нападник «Карпат» – про дебютний виклик свого сина до лав національної команди

| Обновлено 14 ноября 2018, 19:33
2773
2
Василь ШВЕД: «Рано чи пізно очікував виклику Мар’яна в збірну»
ФК Карпаты. Василий Швед
Екс-нападник «Карпат» Василь Швед поділився емоціями від виклику в національну команду його сина Мар'яна Шведа.
 
– Василю Васильовичу, як ви дізналися про виклик Мар’яна у збірну?
– Першим мені зателефонував технічний директор «Карпат» Тарас Гордієнко. Тільки-но я поклав слухавку, відразу побачив, що мій Марек телефонує. «Тату, мене викликають у збірну», – сказав мені він. 
 
– Розуміли, що з такою грою сина його виклик – неминучий?
– Рано чи пізно я очікував виклику. Чи саме зараз? Не можу сказати. Я чекаю від Мар’яна хорошого і якісного футболу. І на даний момент він демонструє ще й результативну гру. 
 
– Коли Андрій Шевченко викликав Мар’яна у резервний список, то це викликало певне здивування – українець, який забив найбільше голів в УПЛ і який демонструє стабільність не потрапив до основної обойми. У вас такого відчуття не було?
– Я будував своє враження на тій грі сина, яку він зараз показує. Тому розумів, що після резервного буде ще й основний список. Головне, щоб він не зупинявся. Поруч у нього хороші партнери і я сподіваюся, що «Карпати» й надалі гратимуть у цікавий футбол.
 
– Мар’ян грав у Юнацькій Лізі чемпіонів за «Севілью», брав участь в багатьох важливих матчах «Карпат, виступав у молодіжній збірній України. І все ж, якщо син вийде на поле у синьо-жовтій футболці протягом найближчого тижня, то цей матч можна буде назвати найбільш хвилюючим для вас?
– Передусім хочу, щоб його випустили на поле. Не хочу, щоб він переживав. Мар’ян має певний досвід на рівні юнацьких і молодіжних збірних. Однак це зовсім інше. Я буду переживати, але я знаю, що він зробить все, щоб показати достойний футбол, якщо йому довірять місце на полі. 
 
 
 
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
Вдалого і результативного дебюту. Нехай щастить у збірній. Ти класний гравець, і вже зимою будеш у Європі. Тільки не міняй Карпати на грандів нашого футболу, бо втратиш все.