Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 10 ноября 2018, 19:32
2227
2

У бойовому поєдинку Львів та Олімпік розписали нічию

Зустріч з великою кількістю гольових моментів завершилась з нічийним результатом

| Обновлено 10 ноября 2018, 19:32
2227
2
У бойовому поєдинку Львів та Олімпік розписали нічию
ФК Олимпик

Протистояння сусідів по турнірній таблиці завжди викликає додаткову інтригу. Порівняно з минулим туром, у якому містяни зазнали поразки в Полтаві, головний тренер «Львова» Юрій Бакалов вніс суттєві корективи. Місце у воротах замість Бандури зайняв Сарнавський, замість дискваліфікованого Бруно, Приймака, Западні і Петрова на поле вийшли Борзенко, який, до речі, свого часу виступав і за «Олімпік», Лукас Тейлор та Жуліо Сезар. Щодо складу олімпійців, які також програли в минулому турі, то В’ячеслав Шевчук замість Білонога, Сондея, Цимбалюка і Тейшейри у грі задіяв Шиндера, Кравченка, Балашова і Нємчанінова.

Гості активніше розпочали гру проте до небезпечних моментів справа не доходила. Жорстких зіткнень не бракувало і досвідчений арбітр Арановський почав втихомирювати пристрасті з допомогою жовтих карток. Пожвавлення на трибунах викликав стандарт у виконанні Політила, але Сарнавський рятує ворота, парируючи удар головою Нємчанінова.

В складі «Львова» одним з найактивніших був захисник Адамюк, який робив небезпечні рейди лівим флангом до штрафного майданчику олімпійців. В середині тайму господарі поля таки відкрили рахунок. Жуліо Сезар наносив дальній удар, м’яч влучив у Лукаса Тейлора, який  опинився один перед Махновським і точно пробив низом у ближній кут. Забитий гол додав впевненості господарям, які продовжували більше володіти м’ячем.

Кінцівка тайму була за олімпійцями, які могли вирівняти становище. Спочатку Гай, граючи на добиванні влучив у ногу захисника і м’яч зрикошетив на кутовий. І після цього стандарту Мартан головою ледь не зрізав  м’яч у власні ворота. А після штрафного Політила м’яч відскочив до Вакуленка, проте і він не зумів перехитрити Сарнавського.

Другу половину поєдинку активніше розпочали господарі поля і Жуліо Сезар дальнім потужним ударом в рамку воріт перевірив майстерність Махновського.  Олімпійці продовжували шукати різні шляхи взяття воріт суперника і атаки досягли свого. Нємчанінов з лівого краю атаки прострілював у воротарський майданчик, де Шиндер миттєво скористався відскоком м’яча від захисника і провів свій перший гол у складі «Олімпіка». Загалом же, Шиндер провів вже 31-й гол в українських чемпіонатах (у 120-й грі).

Гості не зупинилися на досягнутому і намагалися вирвати вольову перемогу. Поруч з дальньою штангою наносив небезпечний дальній удар Балашов. З плином часу напруження у матчі зростало, а відповідно і кількість порушень правил на полі «Арени Львів» збільшилось.

Гольовий момент матчу створив Жуліо Сезар, який прийнявши м’яч у штрафному, пробив над рамкою воріт «Олімпіка». В свою чергу Сарнавський у падінні рятує ворота, парируючи дальній удар Тейшейри. У підсумку обидва клуби завершили свої безнічийні серіали у Прем’єр-лізі, який в олімпійців тривав 9 ігор: три перемоги та шість поразок, а у «Львова» - 4 матчі: по дві перемоги та поразки. Загалом же «Львів» і в четвертій грі не може здобути першу у чемпіонатах перемогу над «Олімпіком».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 15-й тур.

ФК «Львів» (Львів) - «Олімпік» (Донецьк) - 1:1


Тейлор (27) - Антон Шиндер (63)

Мартан (14), Олександр Голіков (24), Сергій Борзенко (43), Жуліо Сезар (51), Сабіно (52) - Сергій Політило (39), Антон Кравченко (76), Віталій Балашов (92)

ФК «Львів»: Богдан Сарнавський, Мартан, Вадим Парамонов, Володимир Адамюк, Сергій Борзенко, Сабіно, Джонатан, Араужо (Владислав Приймак, 59), Олександр Голіков (Вадим Янчак, 88), Тейлор, Жуліо Сезар

«Олімпік»: Костянтин Махновський, Дмитро Немчанінов, Дмитро Гришко, Антон Кравченко, Євген Зубейко, Сергій Вакуленко (Максим Тейшейра, 57), Олексій Гай, Віталій Балашов, Сергій Політило, Павло Ксьонз (Євген Пасіч, 83), Антон Шиндер (Дмитро Білоног, 90)

Арбітр: Євген Арановський (Київ)

Стадіон «Арена Львів» (Львів)

Глядачі: 1003

Температура: 12°C


Протокольні дані звірені з офіційними.

ФК ЛЬВІВ - ОЛІМПІК. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 14
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

Украинский вратарь рассказал, как стал игроком Байера
Футбол | 25 апреля 2024, 14:36 0
Украинский вратарь рассказал, как стал игроком Байера

Александр Петренко объездил многие немецкие академии

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ростик Карпа
Досить непоганий матч
Володимир Олійник
бойова нічия це щонайменше 3:3